
Disse “one pot pasta”-rettene har det virkelig blitt en del av på bloggen de siste månedenen. Og det er jo ikke så rart, for enklere middag skal man jaggu lete lenge etter! Prinsippet med disse rettene er at de lages i en og samme gryte, og de putrer til alt sammen er ferdig. Enkelt ikke sant? Noen ganger har man alle ingrediensene rå oppi gryten, mens andre ganger gir man enkelte av ingrediensene en liten omgang i gryten før øvrige ingredienser følger på.
Det finnes ingen fasit på hva som hører til i en “one pot pasta”-oppskrift, bortsett fra at de alle inneholder pasta. Og har man ikke pasta så kan man også lage andre “one pot”-varianter eller alt-i-ett-gryter om du vil. Selv har jeg denne gangen laget en variant med kjøttsaus og chorizo, en skikkelig smashing pastagryte!
Du kan også ta en titt på noen av de mange andre “one pot” (eller alt-i-ett grytene) her på bloggen. Noen av favorittene mine er denne alt-i-ett kremede kyllinggryten og denne varianten med pølser.

Lagde denne i dag og fikk tilbakemelding om det var den beste pastaretten familien har spist på leeeeenge. Kjempegodt 😊🙌
Hei,
Det er kjempehyggelig å høre at den falt i smak 🙂 Tusen takk for tilbakemelding!:)