One pot pasta med pølser og kjøttboller

Lages på: 25 minutter Nivå: Enkel
One pot pasta med kjøttboller og pølser

Her kommer nok en variant av de populære “alt i ett”-grytene, denne gangen one pot pasta med pølser og kjøttboller. Ha alle ingrediensene i en gryte, kok opp og la stå på varmen til pastaen er “al dente”.

Enkel one pot pastagryte med kjøttboller og pølser

Denne one-pot varianten er ikke alt for ulik en del av de tidligere oppskriftene, men fortsatt lettvint og god hverdagsmat. Denne gangen brukte jeg også tagliatelle istedenfor vanlig spagetti, men bruk det det du har tilgjengelig fra før.

Andre “one pot”-retter fra bloggen:

Håper denne kjappe alt-i-ett-gryten faller i smak!

One pot pasta med pølser og kjøttboller

0 fra 0 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

13

minutter
Koketid

12

minutter
Totalt

25

minutter

Ingredienser

  • 8 nøster tagliatelle

  • 1 stk liten rødløk

  • 2 fedd hvitløk

  • 2 stk gulrøtter

  • 250 gram kjøttboller

  • 2 stk kjøttpølser

  • 2 ts tørket oregano

  • 800 gram hermetiske tomater

  • 7 dl hønsekraft

  • Salt og pepper

  • Fersk basilikum

  • Parmesan

Fremgangsmåte

  • Skrell gulrot, stangselleri og rødløk, og kutt de så opp i små terninger. Hvitløk finhakkes, mens pølsene skjæres i biter.
  • Ha hakkede tomater, hønsekraft (eller buljong), oppskårede grønnsaker, tagliatelle-nøster, kjøttboller, pølsebiter og oregano i en gryte. Kok opp og la gryten koke på lav varme til at pastaen er al dente. Det tar cirka 10-12 minutter. Rør underveis for å unngå at det brenner seg.
  • Smak så til med salt og pepper, og tilsett grovhakket basilikum rett før servering.
  • Riv over parmesan rett før servering. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*