
Da jeg serverte oreokake til 17. mai, så var det ikke noe å si på antallet reaksjoner som raste inn i sosiale medier. Skal se dere er glad i oreokake. Derfor tenkte jeg at pinsehelgen måtte være en fin anledning til å dele en oppskrift på denne nydelige kaken.
Følger du meg ikke på Instagram? Følg meg gjerne, og få inspirasjon rett inn i feeden din.
Det finnes jo så mange andre oppskrifter på oreokake der ute, ja faktisk så har jeg allerede delt en oppskrift på oreo porsjonskake fra tidligere av. Så hva er det egentlig som gjør denne til så spesiell? Den kanskje mest synlige forskjellen er at jeg droppet laget med krem på toppen. Rett og slett fordi jeg synes den er fin nok uten, og synes egentlig ikke den tilfører så mye til denne kaken. En annen forskjell er at sjokolademoussen er laget uten kremfløte, noe som gjør at kaken ikke føles så mektig og tung. Så om du har lyst til å forsøke en ny variant av den klassiske oreokaken, så kan dette være oppskriften for det.

Glad i oreokaker? Her er noen flere desserer fra bloggen: