
Litt reklame for egen kokebok denne søndagen. Mat du blir glad av nærmer seg nemlig 6 måneder, og jeg har til nå enda ikke delt noen av de nye oppskriftene jeg laget til boken. Derfor hadde jeg i dag lyst til å dele oppskriften på ovnsbakt kylling i parmesansaus. Dette er en rett som virkelig er en fest for ganen.
Har du god tid må du gjerne la kyllingen ligge en stund i marinaden. Det kan du gjerne gjøre kvelden i forveien. Om du ikke rekker det, så er det ingen krise. I løpet av 20-30 minutter står retten i ovnen, og du har god tid til å rydde kjøkken og dekke bordet.
I Mat du blir glad av finnes over 20 helt nye oppskrifter som aldri før er delt, mens resten av oppskriftene er både oppskrifter jeg har forbedret eller skrevet om. Så selv om du allerede er godt kjent med bloggen, så tror jeg boken vil ha en stor nytte 🙂 I boken finner du også tips til hvordan du kan gjøre rettene gluten- og melkefrie, og en rekke ukemenyer.
Hei,
Jeg liker oppskriftene dine veldig godt og bruker mange av dem. Er ikke så flink å gi tilbakemeldinger men skal bli bedre🙂 Denne har jeg lyst til å prøve men et spørsmål; skal sausen lages enten av hvitvinseddik, juice og kraft, eller bare av buljong og fløte? Eller skal alt i?
Hei Siri,
Den sausen lages ved å tilsette disse ingrediensene i pannen med øvrige grønnsaker (+jevningen). Trodde det stod greit forklart i fremgangsmåten her oppskriften? 😄
Takk for svar.
Ser nå at den eller betyr buljong eller kraft. Det ble delt opp på en måte på min skjerm så litt rart ut. Skal prøve denne i kveld. Har du noen forslag til hva en evt kan erstatte appelsinjuice med pga allergi?
Det er slikt som skjer ☺️ Appelsinjuicen kan erstattes med ekstra kyllingbuljong eller eplejuice istedenfor ☺️
Går det greit å bruke lår filet, isteden for filet ?Tenkte kanskje de ble passe serverings stykker.
Det går helt fint 🙂 Bruker du stykker med bein må du beregne lengre steketid.