• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
20. august 2018

Ovnsbakt middagsomelett

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Omelett med tomat og avokado

Middagsomelett er en enkel hverdagsmiddag som passer fint når man ikke har lyst til bruke for mye tid på kjøkkenet, og når man er på jakt etter litt lette middager. Visp sammen noen egg, melk, salt og pepper, og ha det i en stekepanne eller ildfastform sammen med løk og andre grønnsaker. Litt bacon, skinke eller chorizo gjør seg også godt i en omelett, men denne gangen var det en vegetarvariant som stod på menyen hos oss.

Vanligvis lager jeg omelett i stekepanne, men i dag ble det en ovnsbakt variant. Det blir kanskje litt ekstra oppvask, men samtidig kan jeg beregne steketiden mer nøyaktig og gjøre andre ting i mellomtiden.

Omelett med tomat og avokado

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 20. august 2018
  • 6 porsjoner
  • 30 min
  • Skriv ut
Middagsomelett
Ingredienser
  • 8 egg
  • 1 dl melk
  • 1 ts salt
  • Pepper
  • 1/2 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 sopp
  • 1 spisspaprika
  • 10 cherrytomater
  • 1 neve revet hvitost
  • 1 avokado
  • Tilbehør
  • Brød eller rundstykker
Slik gjør du det
Steg 1
Slå sammen egg, melk, salt og pepper i en liten bolle.
Steg 2
Rens og skjær opp løk, sopp, paprika i smått og surr de noen minutter i litt olje i en stekepanne. Når løken begynner å bli både blank og myk har du det over i eggeblandingen sammen med en liten neve hvitost.
Steg 3
Hell omelettrøren over i en smurt ildfastform. Strø over cherrytomater oppskåret i to og avokado oppskåret i skiver.
Steg 4
Stekes midt i ovnen på 200 grader, i 20-25 minutter. Omeletten er ferdigstekt når eggene har stivnet.

Server middagsomeletten med noen skiver med grovt brød med med smør.

Håper det smaker!


Likte du oppskriften?

Jeg vil gjerne høre hva du synes om oppskriften. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden, legg igjen en melding på Kjøkkenpraten eller Facebooksiden eller tag maten du lager med #detgladekjokken på Instagram. Det er utrolig gøy å høre om lesere, venner og bekjente som blir inspirert av det jeg legger ut.

Stikkord

  • mat i form
  • Omelett

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Havrevafler med cottage cheese
Smuldrepai med blåbær

Relaterte innlegg

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus
20. januar 2021
0 kommentarer

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales