
Pad Krapow er en de mest populære stir fry-rettene fra det thailandske kjøkken. Retten kan lages på bare cirka 20 minutter, med andre ord like lang tid som du trenger på å koke risen. Perfekt hverdagsmat!
Du får en mer autentisk smak om du får tak i thaichilli og thailandsk basilkum til denne retten. Selv bruke jeg vanlig rød chili og basilikum, og kan skrive under på at det også går fint. Jeg har også justert bittelitt på oppskriften etter at jeg laget den på Instastory i går, og erstattet litt av soyasausen med kyllingbuljong.
Mens jeg brukte svinekjøttdeig i denne oppskriften, så kan Pad Krapow både lages med kyllingkjøtt og kyllingkjøttdeig. Bruk det du foretrekker og har tilgjengelig.
Glad i thailandsk mat? Les oppskriften på Tom kha gai og thaisalat med biff for litt mer inspirasjon.
Pad Krapow serveres med ris, koriander og vårløk, og et speilegg på toppen om du ønsker mer fylde. Håper det smaker!
Overraskende smakfull og kjapp å lage. Det er selvsagt alt for pinglete å ikke bruke frøene i chilien. 😁 Valgte å bruke karbonadedeig, da jeg synes det er litt mer smak i den. Vil nok også fungere veldig godt med kyllinglårfilet i biter i stedet for kjøttdeig. Om man vil ha litt mer grønt, kan man godt legge en seng av ruccola på tallerkenen før man fyller på med ris og resten av retten.
Så bra at den falt i smak! Ja, dette er virkelig smakfull fast food 😄 Takk for gode tips til variasjon, blir nok ikke lenge til neste gang den står på menyen hos oss igjen 😋
Veldig enkel og veldig smakfull rett. Anbefales!