
Panert kylling (eller kyllingnuggets) er bare så utrolig digg! Og du behøver slett ikke frityrsteke kyllingen for å få et skikkelig sprøtt resultat, i denne oppskriften har jeg nemlig valgt å steke kyllingen i ovnen, og det med stort hell.
I denne oppskriften har jeg lagt vekt på den panerte kyllingen. Hva du ønsker å servere til er egentlig opp til deg. Det kan være du synes det holder med en enkel salat og kanskje en chilisaus til å dippe i. Eller du kan slå til med ovnsbakte poteter om du ønsker. Videre kan jeg nevne at jeg brukte panko til panering, men brødrasp fungerer også fint. Dersom du ikke er kjent med pankopanering så er det en slags japansk variant av brødrasp. Brødet det er laget av er blant annet uten skorpe, noe som gjør det mye lettere enn griljermelet du kanskje er vant med å bruke. Panko fås gjerne kjøpt på dagligvarebutikker med litt større utvalg, som eksempelvis Meny.
