
Vi har fortsatt en del rabarbra utenfor hytteveggen, noe som er til stor glede gjennom sommeren. Det er nemlig en mye at ikke rabarbra kan spises etter sankthans, såfremt man høster/skjærer ned de første stilkene. Da vokser det opp nye stilker, som kan nytes senere gjennom sommeren.
Panna cotta er på mange måter en sommerdessert for meg, og jeg tror ikke at det går en sommer uten at jeg lager en eller annen variant av den italienske fløte- og vaniljepuddingen. Tidligere denne uken serverte jeg panna cotta med bakt rabarbra, en fantastisk god kombinasjon etter min gane, og kommer definitivt til å bli laget flere ganger. I denne oppskriften har jeg erstattet også noe av fløten med helmelk, som gjør at den ikke føles like tung.
Jeg har allerede publisert en god del oppskrifter på panna cotta, så dersom du trenger litt inspirasjon kan jeg blant annet tipse om panna cotta med bringebærsaus eller panna cotta med ripssaus.
Håper du ble inspirert!

