
Hva om jeg at man kan spise gulrotkake til frokost. Sannheten er i hvert fall ikke milevis unna. Litt søtning, gulrotrasp og kanel i pannekakerøren og vipps så har du kjempegode pannekaker med et hint av gulrotkake. De er virkelig kjempegode, og kan spises både med og uten pålegg. Jeg serverte de med en skje mager kesam og noen bær på toppen, akkurat slik jeg liker å spise søte frokostpannekaker.
Noen forslag til topping på pannekakene:
- Bær – jordbær, blåbær, bjørnebær, bringebær
- Frukt – banan
- Sukkerfritt syltetøy av jordbær, blåbær eller annet
- Hakkede nøtter
- Mager vaniljekesam, mager kesam, yoghurt el.
Før jeg kommer til oppskriften har jeg også lyst til å nevne at jeg for noen dager siden sendte ut en hyggelig sommerhilsen som jeg har fått flere fine tilbakemeldinger på. E-posten inneholdt en liten sommerhilsen, noen tips til sunnere sommerkos samt noen grilltips. Hvis du ønsker å motta en skreddersydd e-post fra Det glade kjøkken en sjelden gang, så er det en påmelding på denne lenken eller via boksen i høyrespalten. Du kan når som helst melde deg av igjen.
Jeg har også publisert flere andre pannekakeoppskrifter her på bloggen, både frokostpannekaker og middagspannekaker. Ta gjerne en titt på noen av oppskriftene her.
Håper gulrotpannekakene faller i smak!