Påskedessert med Kvikk Lunsj

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Kvikk Lunsj, vaniljekrem og appelsin

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en oppskrift på en utrolig enkel påskedessert med Kvikk Lunsj. Denne desserten kan være klar til servering på rundt 15 minutter, den krever verken steking eller koking, ingen kjøkkenvekt eller avansert utstyr. Perfekt enten du befinner deg på hytta eller hjemme i påsken. Desserten består av Kvikk Lunsj, appelsin, og vaniljekrem, som legges lagvis i et glass. Det sier seg selv at dette kan ikke bli annet enn nydelig!

Vil du legge litt ekstra innsats i desserten kan jeg anbefale deg å lage vaniljekremen selv. Kan virkelig ikke sammenlignes med den du kjøpe på butikken. Se oppskrift på vaniljekrem.

Påskedessert med Kvikk Lunsj

4.3 fra 38 vurderinger
Type rett: DessertNivå: Enkel
Porsjoner

4

glass
Tilberedning

15

minutter

Påskedessert med Kvikk Lunsj er desserten som er klar på 15 minutter, og krever verken koking, steking, bruk av vekt eller avansert utstyr.

Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 3 plater Kvikk Lunsj

  • 1 stk appelsin

  • 2,5 dl vaniljekrem

  • 2 dl kremfløte

Fremgangsmåte

  • Vask appelsinen godt. Bruk et zestjern eller den fine delen på et råkostjern til å rive av det aller ytterste på appelsinen. Legg til side.
  • Gjør klar appelsinfiletene. Kutt av topp og bunn på appelsinen, før du så skjærer av skallet eller skreller den. Videre skjærer du båter inn i mot midten, på innsiden av skilleveggene, slik at du sitter igjen med rene appelsinfileter. Du kan også se en video av fremgangsmåten på YouTube. Del hver filet i to eller tre biter.
  • Del Kvikk Lunsjen i fire-fem strimler på tvers. Om den brekker litt så gjør det ingen ting, det kan fortsatt brukes.
  • Ha vaniljekremen i en skål og visp den lett sammen. I en annen bolle heller du kremfløten, og visper den til veldig myk krem. Bland så inn vaniljekremen og rasp av appelsinskall fra steg 1, og visp forsiktig til vaniljekremen er godt blandet og kremen er litt stivere.
  • Legg vaniljekrem, Kvikk Lunsj og appelsinfileter lagvis i et glass. Avslutt gjerne med Kvikk Lunsj. Server og nyt en deilig påskedessert.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*