
I går laget jeg en utrolig god brownie med hint av appelsin, og de positive reaksjonene haglet inn på Instagram. Kaken bestod av en enkel browniebunn, toppet med sjokoladekrem, sjokoladeegg og kvikklunsj. En skikkelig påskekake med andre ord. Så gøy at en så enkel kake som dette skaper så mye positivt engasjement. Til denne kaken trenger du nemlig ingen kjøkkenmaskin, det er ingenting som skal piskes til eggedosis, og selve brownien kan du få i ovnen på under halvtimen.
Du trenger på ingen måte å toppe den med sjokoladekremen slik som jeg gjorde her. Den kan bli litt mektig med all den kremen oppå, og synes kaken faktisk hadde vært like god uten. Må innrømme at den ser jo litt ekstra flott ut med kremen på da, og ikke minst med påskeeggene og kvikklunsjen. Jeg brukte for øvrig en blanding av dronningsjokolade og mørk sjokolade i både krem og bunn, men bruk det du foretrekker.
Jeg skal innrømme at jeg ble jo inspirert av en lignende kake som Trine hadde lagt ut for noen år siden, men jeg har endret litt på ingrediensene etter eget ønske. For all del, det er ikke noe å utsette på oppskriftene til Trine, jeg er liker å gjøre min egen vri på det jeg lager på kjøkkenet.



Hvis du trenger litt mer inspirasjon til påskebakst kan jeg også tipse deg om denne appelsinkaken med sjokolade, den er rett og slett farlig god! Og om du vil forsøke å lage din egen tursjokolade så kan du jo ta en titt på disse vaffelkjeksene med sjokolade.