Slik lages en lettvint viltgryte

  1. Skjær restene av den ferdigstekte steken i ca 1 cm tykke skiver. Skjær så skivene opp i strimler.
  2. Kutt løk i smått, og stangselleri og sjampinjong i tynne skiver. Start med å steke soppen på høy varme noen minutter. Skru ned varmen og surr løk og stangselleri sammen med sopp til løken har blitt myk og blank, men ikke brun.
  3. Ha oppi et par gulrot skåret i tynne skiver, fløte, vann, grønnsaksbuljong, soyasaus og tørket timian (hadde ikke fersk) og kok opp.
  4. Knus et par einebær med knivbladet, finhakk de og ha de oppi gryta.
  5. Bland ut litt maizena med vann, og spe det forsiktig ut i gryten under stadig omrøring.
  6. Mens gryten står og trekker har du passe tid til å gjøre klar pastaen (bør trekke ca 7-10 minutter). Kok opp grønnsakspasta eller annen fersk pasta etter anvisning på pakken.
  7. Smak gryten til med salt.

Server denne enkle viltgryten på en seng av pasta. Ha på en liten skje tyttebær eller ripsgelé etter eget ønske.

Håper det smaker!

Lettvint viltgryte med pasta
Lettvint viltgryte med pasta