Slik lager du denne pastaretten

  1. Hvis du bruker fersk pasta kan du vente med å sette pastaen på kok. Denne middagen er utrolig kjapp å lage så dersom du har en variant som krever ca 10 minutters koketid kan du gå i gang med å koke pastaen etter anvisningen på pakken.
  2. Stek reinsdyrskavet sammen med finhakket hvitløk og noen knuste einebær i en varm stekepanne. Kjøttet bør stekes i to omganger slik at det  blir stekt og ikke kokt. Legg kjøttet over på et fat etter hvert som det blir ferdigstekt.
  3. Bruk en gaffel og rør sammen egg, matfløte, finrevet parmesan, finhakket basilikum og kvernet pepper i en liten skål.
  4. Kok den ferske pastaen etter anvisning på pakken.
  5. Når pastaen er ferdig heller du av kokevannet eller bruk et dørslag. Her er det er viktig at du ikke avkjøler pastaen med kaldt vann eller lignende, for den varme pasten skal nemlig varmebehandle egeblandingen. Ha pastaen i kasserollen, bland inn eggeblandingen ved hjelp av gaffel eller spagettiøse.
  6. Vend inn reinsdyrkavet i pastablandingen og server umiddelbart.

Håper det smaker!