Pasta carbonara med torsk og chorizo høres kanskje veldig avansert ut, men jeg ble overrasket hvor enkelt det var å lage denne retten. Fra jeg startet og til maten var serveringsklar tror jeg ikke det tok mer enn knappe 25 minutter.

Bruk gjerne andre urter enn basilikum om du foretrekker, for eksempel persille.

Tips! Med en ny og god stekepanne så slipper du å bruke noe særlig olje når du steker fisk og chorizo, i tillegg til at oppvasken går mye lettere etterpå.

Pasta carbonara med torsk og chorizo

Legg gjerne igjen en kommentar nederst på siden dersom du har noen spørsmål eller kommentarer til denne oppskriften på pasta carbonara med torsk og chorizo 🙂

Lik gjerne Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Du kan også få høydepunkter fra bloggen min direkte i innboksen din  ved å registrere deg e-posten din her (ca 1 e-post i mnd). E-posten din vil ikke bli brukt til noe annet 🙂