Pasta carbonara med torsk og chorizo

Lages på: 25 minutter Nivå: Enkel
Pasta carbonara med torsk og chorizo

I dag har jeg laget en ny variant av pasta carbonara, nemlig pasta carbonara med torsk og chorizo. Jeg forsøker meg med jevne mellomrom på nye middagsretter som inneholder mager fisk, men synes de ofte kan bli litt kjedelige. Men denne nye varianten av pasta carbonara må jeg innrømme at jeg ble veldig fornøyd med.

Ta gjerne også en titt på noen av de andre fiskerettene du finner her på bloggen dersom ikke denne var overbevisende.

Pasta carbonara med torsk og chorizo høres kanskje veldig avansert ut, men jeg ble overrasket hvor enkelt det var å lage denne retten. Fra jeg startet og til maten var serveringsklar tror jeg ikke det tok mer enn knappe 25 minutter. Bruk gjerne andre urter enn basilikum om du foretrekker, for eksempel persille.

Lykke til!

Pasta carbonara med torsk og chorizo

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

25

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 500 gram 500 torsk

  • 75 gram 75 chorizo

  • 1 fedd 1 hvitløk

  • 3 stk 3 egg

  • 1/2 dl 1/2 lett matfløte

  • 50 gram 50 parmesan

  • Fersk basilikum

  • Salt og pepper

  • 200 gram 200 fersk fullkornspasta

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i halvstore stykker, krydre den med salt og stek den i litt olivenolje i en stekepanne, sammen med finhakket hvitløk. Når torsken er ferdigstekt setter du den til side.
  • Kok fullkornspasta etter anvisning på pakken. Selv pleier jeg å kjøpe en fersk variant som trenger få minutter i kasserollen før den er ferdig.
  • Stek små biter av chorizo i en stekepanne, gjerne en ny panne dersom torsken ligger på den andre.
  • Visp kjapt sammen egg og matfløte.
  • Ha pastaen over i et dørslag slik at du får bort vannet. Ha den deretter tilbake i kasserollen. Tilsett den stekte torsken, hvitløk og chorizo, og vend inn eggeblandingen.
  • Smak til med salt og pepper, og server med et dryss av finrevet parmesan og finhakket basilikum.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*