• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
22. februar 2016

Pasta carbonara med torsk og chorizo

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Pasta carbonara med torsk og chorizo

I dag har jeg laget en ny variant av pasta carbonara, nemlig pasta carbonara med torsk og chorizo. Jeg forsøker meg med jevne mellomrom på nye middagsretter som inneholder mager fisk, men synes de ofte kan bli litt kjedelige. Men denne nye varianten av pasta carbonara må jeg innrømme at jeg ble veldig fornøyd med.

Ta gjerne også en titt på noen av de andre fiskerettene du finner her på bloggen dersom ikke denne var overbevisende.

Pasta carbonara med torsk og chorizo høres kanskje veldig avansert ut, men jeg ble overrasket hvor enkelt det var å lage denne retten. Fra jeg startet og til maten var serveringsklar tror jeg ikke det tok mer enn knappe 25 minutter. Bruk gjerne andre urter enn basilikum om du foretrekker, for eksempel persille.

Lykke til!

Pasta carbonara med torsk

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 22. februar 2016
  • 4 porsjoner
  • 25 min
  • Skriv ut
Pasta carbonara torsk - FB
Ingredienser
  • 500 gram torsk
  • 75 gram chorizo
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 egg
  • 1/2 dl lett matfløte
  • 50 gram parmesan
  • Fersk basilikum
  • Salt og pepper
  • 200 gram fersk fullkornspasta
Slik gjør du det
Steg 1
Skjær torsken i halvstore stykker, krydre den med salt og stek den i litt olivenolje i en stekepanne, sammen med finhakket hvitløk. Når torsken er ferdigstekt setter du den til side.
Steg 2
Kok fullkornspasta etter anvisning på pakken. Selv pleier jeg å kjøpe en fersk variant som trenger få minutter i kasserollen før den er ferdig.
Steg 3
Stek små biter av chorizo i en stekepanne, gjerne en ny panne dersom torsken ligger på den andre.
Steg 4
Rør sammen egg og matfløte.
Steg 5
Ha pastaen over i et dørslag slik at du får bort vannet. Ha den deretter tilbake i kasserollen. Tilsett den stekte torsken, hvitløk og chorizo, og vend inn eggeblandingen.
Steg 6
Smak til med salt og pepper, og server med et dryss av finrevet parmesan og finhakket basilikum.

Legg gjerne igjen en kommentar nederst på siden dersom du har noen spørsmål eller kommentarer til denne oppskriften på pasta carbonara med torsk og chorizo 🙂

Lik gjerne Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Du kan også få høydepunkter fra bloggen min direkte i innboksen din  ved å registrere deg e-posten din her (ca 1 e-post i mnd). E-posten din vil ikke bli brukt til noe annet 🙂

Stikkord

  • carbonara
  • Pasta

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Skikkelig grove og eltefrie rundstykker med solsikkefrø
Kylling chop suey

Relaterte innlegg

Gnocchi
26. januar 2021
0 kommentarer

Gnocchi

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus
20. januar 2021
0 kommentarer

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales