Pasta med kjøttboller i tomatsaus

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Pasta med kjøttboller i tomatsaus

I ukedagene skal middagene gjerne lages i løpet av kort tid, og med ferdige kjøttboller i fryseren så var pasta med kjøttboller i tomatsaus servert på godt under halvtimen. Har du ekstra god tid kan du jo lage spanske kjøttboller helt fra bunnen av. Alternativt så får du jo også  kjøpt de ferdige på butikken, selv om hjemmelagede smaker er aller best.

Oppskrift: Spanske kjøttboller

Glad i kjøttboller? Her er noen flere oppskrifter som kan være til inspirasjon:

God middag!

Banner - Mat du blir glad av

Kjøttboller i tomatsaus

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 1 stk 1 gul løk

  • 1 fedd 1 hvitløk

  • 1 stk 1 gulrot

  • 50 gram 50 chorizo

  • 1 boks 1 hermetiske tomater

  • 1 dl 1 grønnsaksbuljong

  • 400 gram 400 kjøttboller

  • Fersk basilikum

  • Salt og pepper

  • Parmesan

  • 250 gram 250 fersk pasta

Fremgangsmåte

  • Surr finhakket løk, hvitløk og gulrot i en liten gryte, til løken begynner å bli blank og myk. Tilsett så litt chorizo oppskåret i biter for så å surre videre et lite minutt eller to.
  • Ha i en boks med hermetiske tomater, litt grønnsaksbuljong og la det koke i 10 minutter. Smak deg frem med salt og pepper.
  • Legg så kjøttboller i tomatsausen og la de trekke mens du lager pastaen. Den lager du etter anvisning på pakken.
  • Ha en ferdigkokte pastaen over i et dørslag. For å unngå at den kleber seg kan du ha i bittelitt olivenolje.
  • Server pasta med kjøttboller i tomatsaus, med nyrevet parmesan og litt fersk basilikum. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*