• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
25. november 2019

Pasta med kjøttboller i tomatsaus

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Pasta med kjøttboller i tomatsaus

I ukedagene skal middagene gjerne lages i løpet av kort tid, og med ferdige kjøttboller i fryseren så var pasta med kjøttboller i tomatsaus servert på godt under halvtimen. Har du ekstra god tid kan du jo lage spanske kjøttboller helt fra bunnen av. Alternativt så får du jo også  kjøpt de ferdige på butikken, selv om hjemmelagede smaker er aller best.

Oppskrift: Spanske kjøttboller

Glad i kjøttboller? Her er noen flere oppskrifter som kan være til inspirasjon:

  • Gratinerte kjøttboller i pastaform
  • One pot pasta med pølser og kjøttboller
  • Lettvint pasta med chorizo og spanske kjøttboller

God middag!

Kjøttboller i tomatsaus - hverdagsvarianten

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 25. november 2019
  • 4 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
Kjøttboller i tomatsaus med pasta
Ingredienser
  • 1 gul løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 gulrot
  • 50 gram chorizo
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 dl grønnsaksbuljong
  • 400 gram kjøttboller
  • Fersk basilikum
  • Salt og pepper
  • Parmesan
  • 250 gram fersk pasta
Slik gjør du det
Steg 1
Surr finhakket løk, hvitløk og gulrot i en liten gryte, til løken begynner å bli blank og myk. Tilsett så litt chorizo oppskåret i biter for så å surre videre et lite minutt eller to.
Steg 2
Ha i en boks med hermetiske tomater, litt grønnsaksbuljong og la det koke i 10 minutter. Smak deg frem med salt og pepper.
Steg 3
Legg så kjøttboller i tomatsausen og la de trekke mens du lager pastaen. Den lager du etter anvisning på pakken.
Steg 4
Ha en ferdigkokte pastaen over i et dørslag. For å unngå at den kleber seg kan du ha i bittelitt olivenolje.
Steg 5
Server pasta med kjøttboller i tomatsaus, med nyrevet parmesan og litt fersk basilikum. Håper det smaker!

Stikkord

  • Pasta

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Eltefrie rundstykker med rug
Serinakaker

Relaterte innlegg

Pizza med marinert kjøttdeig
27. februar 2021

Pizza med marinert kjøttdeig

Gratinert pastaform
25. februar 2021

Gratinert pastaform

Koteletter i form
24. februar 2021

Koteletter i form

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales