Slik lager du pastasalat med chorizo

  1. Start med å koke pastarørene etter anvisning på pakken. Så snart pastaen er ferdigkokt har du den over i et dørslag slik at vannet renner av.
  2. Kutt chorizo i skiver, finhakk hvitløk, og la det surre sammen et par minutter i en gryte. Legg både pølse og hvitløk til side (men behold stekefettet), og stek oppstrimlet kylling i den samme gryten. Krydre kyllingen med salt og pepper underveis i stekingen.
  3. Del paprika og rødløk i strimler, brokkoli i små buketter og soltørkede tomater i terninger.
  4. Når kyllingen nærmer seg ferdigstekt tilsetter du løk, paprika og soltørkede tomater. Jeg venter med brokkolien siden jeg vil bevare litt av spensten i den. Stek videre til kyllingen er ferdigstekt. Tilsett så brokkolien og stek videre i et lite minutt.
  5. Visp matfløte, vann, chillipulver, maizena, salt og pepper sammen med en gaffel. Hell blandingen i gryte og la det koke noen minutter.
  6. Ha chorizo og pasta tilbake i den samme gryten og bland det godt sammen.
  7. Topp pastasalaten med litt finrevet parmesan og nyt en deilig middag.

Håper det smaker!