• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
19. oktober 2016

Pastasalat med kylling og chorizo

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Kyllingpasta med chorizo

De siste dagene har det vært fullt fokus på et 3-dagers kurs på jobb, og jeg har overhode ikke hatt tid til å tenke på verken blogg eller kreativitet på kjøkkenet. I dag var eksamen endelig overstått og jeg hadde endelig litt fritid igjen. På menyen stod det en deilig pastasalat med kylling og chorizo.

Faktisk er det ikke første gangen jeg lager denne kyllingsalaten hjemme, men etter litt finjustering var den endelig god nok for bloggen.

Pastasalat med kylling og chorizo

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 19. oktober 2016
  • 4 porsjoner
  • 35 min
  • Skriv ut
Kyllingpasta med chorizo
Ingredienser
  • 200 gram fullkornspasta
  • 3 kyllingfileter
  • 60 gram chorizo
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 rødløk
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 8 soltørkede tomater
  • 1/2 brokkoli
  • 2 dl matfløte
  • 1 dl vann
  • 1 ts maizena
  • 1 ts chilipulver
  • Salt og pepper
  • Parmesan
Slik gjør du det
Steg 1
Start med å koke pastarørene etter anvisning på pakken. Så snart pastaen er ferdigkokt har du den over i et dørslag slik at vannet renner av.
Steg 2
Kutt chorizo i skiver, finhakk hvitløk, og la det surre sammen et par minutter i en gryte. Legg både pølse og hvitløk til side (men behold stekefettet), og stek oppstrimlet kylling i den samme gryten. Krydre kyllingen med salt og pepper underveis i stekingen.
Steg 3
Del paprika og rødløk i strimler, brokkoli i små buketter og soltørkede tomater i terninger.
Steg 4
Når kyllingen nærmer seg ferdigstekt tilsetter du løk, paprika og soltørkede tomater. Jeg venter med brokkolien siden jeg vil bevare litt av spensten i den. Stek videre til kyllingen er ferdigstekt. Tilsett så brokkolien og stek videre i et lite minutt.
Steg 5
Visp matfløte, vann, chillipulver, maizena, salt og pepper sammen med en gaffel. Hell blandingen i gryte og la det koke noen minutter.
Steg 6
Ha chorizo og pasta tilbake i den samme gryten og bland det godt sammen.
Steg 7
Topp pastasalaten med litt finrevet parmesan og nyt en deilig middag.

Håper det smaker!

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Gresskarkake (pumpkin bread)
Eltefritt grytebrød av speltmel

Relaterte innlegg

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus
20. januar 2021
0 kommentarer

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales