
For en uke siden kunne dere seg meg lage pavlovareder med marsipanegg på Instagram, og gjett om responsen var stor! Pavlovaredene bestod av små minipavlova, etterfulgt med fuglereder av sjokolade, mascarponekrem, marsipanegg og friske bær. Kjempegode, men ganske så mektige.
- Følg meg gjerne på Instagram om du ikke allerede følger meg. Du finner meg under navnet detgladekjokken.

Litt om oppskriften. Å lage disse pavlovaredene (eller fugleredene) tar litt tid, og har mange delelementer. Jeg har derfor forsøkt å dele opp oppskriften i flere deler, noen kan lages på forhånd, og andre kan utelates om du ønsker. Jeg vil si at det mest krevende i oppskriften er å få temperert sjokladen riktig å lage sjokoladeredene. Blir oppskriftene for komplisert kan du utelate sjokoladeredene, og marsipaneggene. Det blir mer som en klassisk pavlova, men så godt.
Det første som må lages er minipavlovaene, og kan lages dager i forveien. Synes du det kan være vanskelig å få til en god marengs. Her finner du en mer forklart oppskrift på hvordan du lager minipavlova, og har også laget et eget innlegg om hvordan du kan lykkes med marengsen.
Håper tipsene gjør at du enkelt kan lykkes med å lage disse pavlovaredene med marsipanegg. Lykke til!