
Pepper steak føyer seg inn i rekken av digge oppskrifter på under halvtimen. Pepper steak er en kinesisk klassiker, og er en slags stir-fry av oksekjøtt, paprika og en saus. Serveres med hvit ris, eller bland inn litt kokte nudler i pannen rett før servering.
Denne oppskriften er veldig enkel å følge, om du tar en titt på ingredienslisten vil du se at den ikke er milevis unna oppskriften på mongolsk biff og biff og brokkoli. Vær ikke redd for å tilføre litt ekstra grønnsaker om du ønsker.
Glad i kjappe middager? I boken Mat du blir glad av har jeg samlet mine hverdagsfavoritter som kan lages på under halvtimen, i tillegg til en rekke nye oppskrifter. Du kan både bla i bestille boken her.
Sausen har en sentral rolle i denne oppskriften. Den tilfører både en dybde, varme og sødme til retten, samt et lite sting av ingefær. I tillegg gjør maisstivelsen at sausen blir tykk og klissete i konsistens, og blander seg godt med risen.
