
I år bestemte vi oss for å arrangere en aldri så liten pepperkakekveld hos oss og inviterte flere venner over på pepperkakebaking, med litt deilig Vin chaud for motivasjonens skyld. Siden det var mange år siden sist jeg hadde laget pepperkaker så gikk jeg for et trygt valg og tok utgangspunkt i en oppskrift jeg fant på Trines matblogg. Jeg er imidlertid ganske glad i pepperkaker med litt ekstra kryddersmak, så jeg endret en del på krydderforholdene da jeg selv laget deigen.
Pepperkakedeigen var ellers utrolig god å jobbe med, og pepperkakene ble både sprø og gode etter at de var stekt.
Gode pepperkaker! Rettelse i oppskriften: 1 ss natron skal nok være 1 ts natron. Med en spiseskje bør du ikke ha en lav kjele 🙂
Måtte sjekke oppskriften, og er altså meningen det skal være 1 ss. Men ja, burde kanskje poengtere det med størrelse på kjelen ?
Veldig gode pepperkaker! Jeg tilsatte 1/2 ts. malt pepper.
Takk for tilbakemelding. Det var hyggelig å høre 🙂