
Peppersaus er nydelig til biff og annet stekt kjøtt, og er utrolig enkel å lage. Her har jeg laget sausen svært enkel, slik at det er er pepperen som skal få den fremtredende rollen, men jeg har brukt kremfløte, kraft og soyasaus for å gi sausen en rund smak med flere lag.
Selv om det finnes mange ulike posesauser på butikken, så vil jeg absolutt anbefale deg å lage den selv, uavhengig av om det er brun saus, fløtesaus, soppsaus eller peppersaus. Det er utrolig enkelt, og kan egentlig ikke sammenlignes med posene på butikken. Selv serverte jeg denne sausen til biff, ovnsbakte tomater, sprøstekte poteter og aspargesbønner. Enkel og god helgemiddag!
Denne sausen er så god at jeg fikk lyst til å slikke tallerkenen etterpå. Håper du ble fristet til å teste den.

Hei! Dette ser ut til å være fulstendig overkommelig å få til, så jeg gleder meg til å prøve.😁Men lurer på en ting, jeg har for øyeblikket bare hel pepper mix (sånn til kvern) , kan jeg bruke den?
Mvh Monica
Det går nok fint å bruke hel peppermix, men peppersmaken vil bli litt annerledes. Sort pepper, grønn pepper, rosépepper har jo litt ulik smak. Rosépepper har eksempelvis en litt mer blomsteraktig aroma. Men for å svare på spørsmålet ditt, så tror jeg det går helt fint 🙂
Veldig god saus, og enkel å lage. En ny favoritt😊
Jeg kommer aldri til å kjøpe peppersaus igjen, hverken ferdig saus eller posesaus. Beste peppersaus jeg har smakt!
Hurra, det er en glede å lese 🙂 Tusen takk for tilbakemelding 😀
Ganske så likt som jeg lager min saus. Forskjellen er at jeg tar peppern i monter før steking og ikke etterpå. Når pepper lukta kommer tar jeg en skvett cognac og flamberer panna. Resten er som din oppskrift. Man kan nesten drikke seg mett på den sausen 🙂