Pitapizza med pepperoni

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Pitapizza med pepperoni og ruccola

Sommervarmen fortsetter og lysten til å stå timesvis på kjøkkenet er mer eller mindre fraværende. Da er det ekstra kjekt å finne frosne pitabrød i fryseren, som jeg bare topper med pizzasaus og ønskelig topping. Denne gangen var jeg så heldig at jeg hadde rester av pizzasaus, pepperoni og vårløk stående i kjøleskapet, men her er det bare fantasien som setter begrensninger. Så med pitabrøder i fryseren, tomat-/pizzasaus og ost i kjøleskapet så er du ikke mange minuttene unna en kjapp middag. La deg gjerne også inspirere av et tidligere innlegg om pitapizza her på bloggen.

Har du ikke pizzasausen klar så har jeg en kjempeenkel oppskrift her på bloggen. Sjekk oppskrift på enkel pizzasaus. Og om du heller ikke har pitabrød så kan du sjekke dette innlegget for oppskriften på flate pitabrød, eller du kan kjøpe ordinære pitabrød på butikken.

Håper pitapizza blir en suksess!

Pitapizza med pepperoni

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Porsjoner

4

minipizzaer
Tilberedning

8

minutter
Steketid

7

minutter
Totalt

15

minutter

Ingredienser

  • 4 stk pitabrød

  • 4 ss pizzasaus eller tomatsaus

  • 100 gram revet hvitost

  • 24 skiver pepperoni

  • 2 stk sjampinjonger

  • 3 stk vårløk

  • Ruccola

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 275 grader, vanlig over- og undervarme.
  • Legg frem pizzatoppingen. Pizzasausen hadde jeg på forhånd laget og osten var allerede revet. Det eneste som gjenstod var altså å skjære opp pepperoni, vårløk og sopp.
  • Smør pizzasaus utover pitabrødene. Dersom pitabrødene er frosne så gjør det ingen verdens ting.
  • Ha over revet hvitost eller mozzarella, følg så på med den pizzatoppingen du måtte ønske.
  • Stek pitapizzaene midt i ovnen i 5-7 minutter, eller til osten begynner å bli gyllen. Strø over litt fersk ruccola og nyt umiddelbart!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*