• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
26. juli 2019

Pitapizza med pepperoni

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Pitapizza med pepperoni og ruccola

Sommervarmen fortsetter og lysten til å stå timesvis på kjøkkenet er mer eller mindre fraværende. Da er det ekstra kjekt å finne frosne pitabrød i fryseren, som jeg bare topper med pizzasaus og ønskelig topping. Denne gangen var jeg så heldig at jeg hadde rester av pizzasaus, pepperoni og vårløk stående i kjøleskapet, men her er det bare fantasien som setter begrensninger. Så med pitabrøder i fryseren, tomat-/pizzasaus og ost i kjøleskapet så er du ikke mange minuttene unna en kjapp middag. La deg gjerne også inspirere av et tidligere innlegg om pitapizza her på bloggen.

Har du ikke pizzasausen klar så har jeg en kjempeenkel oppskrift her på bloggen. Sjekk oppskrift på enkel pizzasaus. Og om du heller ikke har pitabrød så kan du sjekke dette innlegget for oppskriften på flate pitabrød, eller du kan kjøpe ordinære pitabrød på butikken.

Pitapizza med pepperoni, sopp og vårløk

Pitapizza med pepperoni

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 26. juli 2019
  • 4 minipizzaer
  • 15 min
  • Skriv ut
Pizza av pitabrød
Ingredienser
  • 4 pitabrød
  • 4 ss pizzasaus eller tomatsaus
  • 100 gram revet hvitost
  • Cirka 20 skiver pepperoni
  • 2 sjampinjonger
  • 2-3 vårløk
  • Ruccola
Slik gjør du det
Steg 1
Sett ovnen på 275 grader, vanlig over- og undervarme.
Steg 2
Legg frem pizzatoppingen. Pizzasausen hadde jeg på forhånd laget og osten var allerede revet. Det eneste som gjenstod var altså å skjære opp pepperoni, vårløk og sopp.
Steg 3
Smør pizzasaus utover pitabrødene. Dersom pitabrødene er frosne så gjør det ingen verdens ting.
Steg 4
Ha over revet hvitost eller mozzarella, følg så på med den pizzatoppingen du måtte ønske.
Steg 5
Stek pitapizzaene midt i ovnen i 5-7 minutter, eller til osten begynner å bli gyllen. Strø over litt fersk ruccola og nyt umiddelbart!

Håper pitapizza blir en suksess!

Stikkord

  • pita
  • Pizza

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Gratinerte kjøttboller i pastaform
Favoritter gjennom 4 år

Relaterte innlegg

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus
20. januar 2021
0 kommentarer

Ovnsbakt kveite med grønnsaker i fløtesaus

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales