Pitapizza med pepperoni

Pitapizza med pepperoni og ruccola

Sommervarmen fortsetter og lysten til å stå timesvis på kjøkkenet er mer eller mindre fraværende. Da er det ekstra kjekt å finne frosne pitabrød i fryseren, som jeg bare topper med pizzasaus og ønskelig topping. Denne gangen var jeg så heldig at jeg hadde rester av pizzasaus, pepperoni og vårløk stående i kjøleskapet, men her er det bare fantasien som setter begrensninger. Så med pitabrøder i fryseren, tomat-/pizzasaus og ost i kjøleskapet så er du ikke mange minuttene unna en kjapp middag. La deg gjerne også inspirere av et tidligere innlegg om pitapizza her på bloggen.

Har du ikke pizzasausen klar så har jeg en kjempeenkel oppskrift her på bloggen. Sjekk oppskrift på enkel pizzasaus. Og om du heller ikke har pitabrød så kan du sjekke dette innlegget for oppskriften på flate pitabrød, eller du kan kjøpe ordinære pitabrød på butikken.

Pitapizza med pepperoni, sopp og vårløk

Pitapizza med pepperoni

Pizza av pitabrød

Ingredienser

  • 4 pitabrød
  • 4 ss pizzasaus eller tomatsaus
  • 100 gram revet hvitost
  • Cirka 20 skiver pepperoni
  • 2 sjampinjonger
  • 2-3 vårløk
  • Ruccola

Fremgangsmåte

Steg 1
Sett ovnen på 275 grader, vanlig over- og undervarme.
Steg 2
Legg frem pizzatoppingen. Pizzasausen hadde jeg på forhånd laget og osten var allerede revet. Det eneste som gjenstod var altså å skjære opp pepperoni, vårløk og sopp.
Steg 3
Smør pizzasaus utover pitabrødene. Dersom pitabrødene er frosne så gjør det ingen verdens ting.
Steg 4
Ha over revet hvitost eller mozzarella, følg så på med den pizzatoppingen du måtte ønske.
Steg 5
Stek pitapizzaene midt i ovnen i 5-7 minutter, eller til osten begynner å bli gyllen. Strø over litt fersk ruccola og nyt umiddelbart!