
Pizza er nærmest fast tradisjon på fredager hos oss, og det serveres nesten hver uke en ny variant. Av og til er det bunnen det gjøres endringer på, andre ganger pizzasausen eller toppingen. Og siden pizzaene gjerne lages på slump en en tom mage, så er det heller sjelden at oppskriftene når frem til bloggen.
Denne gangen har jeg tatt meg tid til å notere ned oppskriften, og tenkte jeg skulle dele en oppskrift på pizza med trøffelsalami og vårløk. Om du ikke er kjent med trøffelsalami så har den litt andre smaker enn den salamien du kanskje er vant til. Bunnen laget jeg med litt grovmel, og pizzasausen laget jeg med ekstra mye smak i form av både chili og urter. Du må gjerne bruke din egen favorittoppskrift på både saus og bunn om du har, eller du kan følge oppskriften slik den er beskrevet.
Jeg har allerede flere titalls oppskrifter på pizza på bloggen. Jeg har samlet noen av mine favoritter i innlegget 12 utvalgte pizzaoppskrifter, eller du kan se alle pizzaoppskriftene her.