
Poke bowl tror jeg aldri at jeg greier å gå lei av, og kan varieres i det uendelige. I dag deler jeg en ny oppskrift på retten som også går under tilnavnet “surfernes sashimi”, denne gangen en variant med både mango, avokado og granateple. En skikkelig smaksbombe med andre ord, men til rå laks synes jeg det er deilig med noe som har litt smak.

Poké er både sunt og godt, er serveringsklar på 15-20 minutter, og smaker fantastisk godt. Nok en fiskeoppskrift som føyer seg inn i rekken som en av mine middagsfavoritter.
Husk å ta forhåndsregler når man skal spise rå fisk. Laks som skal spises rå må i utgangspunktet fryses ned i minst 24 timer ved -20 grader før du bruker den, for å fjerne eventuelle parasitter. Dette gjelder ikke norsk vakuumpakket oppdrettslaks, som trygt kan spises rå uten frysing.
Håper denne poke bowl oppskriften faller i smak!

Supergod poke bowl, mannen ble storfornøyd! ?
Så bra at den falt i smak 🙂