
Pølsegrateng er en middagsfavoritt hos både store og små, og er også svært enkel å lage. Pølser, makaroni, hvitsaus og grønnsaker blandes sammen i en ildfastform. Ha over revet ost, og sett gratengen i forvarmet ovn. Så enkelt kan det gjøres!
Denne pølsegratengen har på kort tid blitt til en favoritt blant flere av mine følgere, og jeg får stadig positive tilbekemeldinger på oppskriften, både på bloggen og i sosiale medier.
Bruk gjerne bruke enda flere grønnsaker enn det jeg har oppgitt, og server en grønn salat til om du ønsker. Har du stangselleri, tomat eller gulrot liggende i kjøleskapet? Dette er ypperlige ingredienser i middagsretter som denne.
Glad i formretter? Da vil du kanskje også like:
Håper det smaker!
Må være beste pølseretten jeg noen gang har smakt.
Nydelig pølse grateng 👍 Fruen likte den så godt hu ga meg en 6. Det skjer bare en gang i året 😊
Skal det bare være 100 gram makaroni. Ser på alle andre oppskrifter at det skal være typ 4-500 gram pasta på 4 posjoner.
Hei
100 gram makaroni er riktig i denne oppskriften, men det er ikke noe i veien for å tilsette mer om du ønsker 🙂
Takk. Ja det var helt fin mengde med 100 gram.
Så bra 🙂 Håper det smakte!
Veldig. Perfekt rett for en kresen familie (unger)..(måtte droppe løk/parika) men veldig god og formen ble skrapet tom, må lage mer neste gang 🙂
Så bra, det gleder en matblogger å høre 🙂
Helt fantastisk god grateng, ble helt sjokkert, jeg, over at så enkle ingredienser kunne danne noe så smakfullt!!! Super oppskrift!!!