
Pølsemiddager har fått en slags renessanse her hos oss det siste halve året. Fra å aldri spise pølse så har jeg det siste halve året laget flere middager hvor pølser har vært en sentral ingrediens. Mye skyldes det nok at jeg har funnet ut at det finnes så mange gode, kjøttfulle og smakfulle pølser man får kjøpt i butikken i dag, at jeg har greid å legge til side assosiasjonene til den tradisjonelle middagspølsen og grillpølsen som jeg ikke har så mye til overs for.
Denne gangen har jeg laget en enkel og god pølsegryte med pasta og bønner. Til gryten kjøpte jeg en type som heter Merguez, som er en nord-afrikansk og krydret pølse som jeg kjøpte hos i Mathallen. Fantastisk god og nydelig i pastagryter som denne.
Tips! Jeg var litt snar med å blande inn pastaen i gryten, så det ble litt mos. Derfor har jeg endret litt i oppskriften, slik at dette er noe av det siste som gjøres.
Håper det smaker!
Disse oppskriftene må bare prøves hilsen dame med medfødt ledd sykdom det ser virkelig godt ut jeg liker å lage mat