
Hvem av oss har ikke kokt litt for mange poteter til middag, og lurt litt på hva de kan brukes til? Det er så klart ikke noe i veien for å varme de opp til senere middager, eller så kan du lage en deilig potetsuppe med bacon. Her snakker vi kjapp middag på cirka 15 minutter. Server gjerne potetsuppen med et dryss av krutonger, slik at du også får et innslag av et sprøtt element. Tro meg, det løfter hele smaksopplevelsen.
Se også: Hvordan lage krutonger.
Har du ikke ferdigkokte poteter så er ikke det noe problem. Skrell og kutt opp potetene slik oppskriften sier. Men istedenfor å koke potetene i 5 minutter så koker du de i rundt 20 minutter (til potetene er møre).
Potetsuppen kan serveres enten som forrett eller hovedrett. Håper det smaker!
Superuke som skal følges – unntatt rein – min lommebok tillater nok ikke det
Takk, så hyggelig:) Rein er nok heller ikke hverdags hos oss:)