I denne oppskriftene er det ikke tilsatt mel, noe som gjør at pannekakene kan være litt løsere enn vanlige pannekaker. Jeg pleier derfor å lage pannekakerøren veldig tykk slik at jeg kan steke de uten problemer. På grunn  av havregrynene og fiberhusken så vil røren bli tykkere etter hvert, derfor venter jeg bestandig med å tilsette mer fiberhusk eller melk til at den har stått ca 15-20 minutter.

Stek røren til fine ca 8 små proteinpannekaker, på middels varme. Pannekakene er ferdige på den ene siden når du ser at røren har stivnet helt gjennom.

Tips

Proteinpannekaken må stekes en stund før den  blir skikkelig gjennomstekt. Ha derfor litt lavere varme på platen enn du vanligvis har når du steker pannekaker

Synes du røren  er litt lite søt kan du tilsette mer søtning (sukrin eller sukker)

For et glutenfritt alternativt, benytt glutenfrie havregryn.

Se hvilke andre varianter av pannekaker som ligger ute på bloggen her!

 

Følg meg på sosiale medier