
Å starte dagen med nystekte pannekaker med rømme/kesam og blåbærsyltetøy er det få ting som kan måle seg med, og samboeren blir like glad hver gang jeg forteller om frokostplanene mine.
Jeg skulle egentlig legge ut denne oppskriften på proteinrike frokostpannekaker i går, men så var været så flott at jeg rett og slett prioriterte å nyte dagen utendørs. Det er nemlig noe spesielt med de første ordentlige solskinnsdagene; folk er generelt i svært godt humør og det virker som at hele Oslo trekker utendørs for å høste litt etterlengtede D-vitaminer. Så her er den da, en dag forsinket, oppskriften på proteinrike frokostpannekaker. Proteinene kommer blant annet fra egg, kesam, melk og havregryn, og metter godt og lenge. Så om du har litt ekstra tid en morgen denne uken så anbefaler jeg deg å teste de. De smaker også godt til niste og kveldsmat.
Server nystekte frokostpannekaker med lettrømme/kesam og blåbærsyltetøy, friske bær, eller slik du foretrekker å spise de. Selv holder jeg en knapp på ekstra lett rømme og blåbærsyltetøy.
Håper oppskriften på disse proteinrike pannekakene faller i smak!
