Pulled chicken i wrap

Lages på: 8 timer Nivå: Enkel
Pulled chicken i wrap

Dette er en enkel oppskrift på pulled chicken i wrap, og er den perfekte middagen om du har noen ekstra minutter før du drar ut døra om morgenen. Vi har nemlig gått til innkjøp av en Crock-Pot, som er en slow cooker (langtidskoker) og er blitt mer vanlig i Norge det siste året. Med en Crock-Pot kan du langtidskoke de seigeste kjøttbitene mens du er på jobb, og kommer hjem til kjøtt som er så mørt at du kan plukke det fra hverandre med hendene.

Slow cookere finnes visstnok i 8 av 10 amerikanske kjøkken, og har det siste året blitt populær også her i Norge.

Vi kjøpte en Crock-Pot fordi vi både var veldige nysgjerrige, men kanskje mest fordi dette virker veldig lettvint dersom man eksempelvis har hjemmekontor en dag og vil lage en kjapp kyllingsalat. Jeg har sett at man kan lage veldig mange forskjellige retter med en Crock-pot, så jeg tenkte jeg skulle eksperimentere litt med den utover høsten. Denne retten er mild på smak, men ta gjerne en titt på denne oppskriften på pulled chicken taco hvis du vil ha en mer smakfull variant.

Pulled chicken passer like godt til lunsj som til middag, er utrolig kjapt gjort å lage dersom du kan sette på kyllingen allerede om morgenen.

Lykke til!

Pulled chicken i wrap

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

8

timer 
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • Pulled chicken
  • 600 gram 600 kyllingfilet

  • 1 stk 1 lime

  • 1 1/2 stk 1 1/2 rød chili

  • 1 1 fedd hvitløk

  • Salt og pepper

  • Wrap
  • 4 stk 4 tortillas (fullkorn)

  • 100 gram 100 salat

  • 1 stk 1 avokado

  • 12 stk 12 cherrytomater

  • 1/2 1/2 pakke sukkererter

  • Dressing
  • 1/2 boks 1/2 lettrømme

  • 1 1 fedd hvitløk

  • 1 1 skvis sitronsaft

  • 1 1 klype sukker

  • Salt

Fremgangsmåte

  • Pulled chicken i slow cooker. Legg kyllingfiletene oppi slow cookeren, og fyll den med vann slik at den nesten dekker kylllingfiletene. Ha oppi saften av en lime, og grovkuttet chili og hvitløk. Ha i godt med salt og pepper.
  • Sett slow cookeren på Low (8 timer).
  • Når kyllingen er ferdig tar du den på en tallerken og river den fra hverandre med en gaffel eller fingrene.
  • Dressing. Lag en enkel dressing av lettrømme, hvitløk, sitron, en liten klype sukker og bittelitt salt. Smak deg frem.
  • Vask og kutt salat, tomat og sukkererter, og del og ta ut fruktkjøttet ut av en avokado. Varm tortillaene kjapt i mikroen eller i stekeovnen og legg deretter på kylling, grønnsaker og topp den med litt dressing.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*