
Dette er en enkel oppskrift på pulled chicken i wrap, og er den perfekte middagen om du har noen ekstra minutter før du drar ut døra om morgenen. Vi har nemlig gått til innkjøp av en Crock-Pot, som er en slow cooker (langtidskoker) og er blitt mer vanlig i Norge det siste året. Med en Crock-Pot kan du langtidskoke de seigeste kjøttbitene mens du er på jobb, og kommer hjem til kjøtt som er så mørt at du kan plukke det fra hverandre med hendene.
Slow cookere finnes visstnok i 8 av 10 amerikanske kjøkken, og har det siste året blitt populær også her i Norge.
Vi kjøpte en Crock-Pot fordi vi både var veldige nysgjerrige, men kanskje mest fordi dette virker veldig lettvint dersom man eksempelvis har hjemmekontor en dag og vil lage en kjapp kyllingsalat. Jeg har sett at man kan lage veldig mange forskjellige retter med en Crock-pot, så jeg tenkte jeg skulle eksperimentere litt med den utover høsten. Denne retten er mild på smak, men ta gjerne en titt på denne oppskriften på pulled chicken taco hvis du vil ha en mer smakfull variant.
Pulled chicken passer like godt til lunsj som til middag, er utrolig kjapt gjort å lage dersom du kan sette på kyllingen allerede om morgenen.
Lykke til!