Server pulled chicken taco på samme måte som du gjør med mye annen tex-mex. Fyll tortillas-lefsen med kylling og grønnsaker, og topp den med litt guacamole, kesam og kanskje en hjemmelaget salsa, før du bretter den sammen til en enkel wrap.

Om du ikke har en slow cooker stående så la det ikke være en show-stopper. Fres kyllingen et per minutter på hver side og kok den deretter ca 30 minutter i saltet vann. Legg så kyllingfiletene over   i en ildfastform som du dekker med aluminiumsfolie, og steker på 140 grader i ca 1 1/2 time. Riv så opp kjøttet ved hjelp  av en gaffel.

Kyllingfilet er i seg selv svært magert, og ved å bruke fullkornstortillas, bytte ut rømmen med kesam og lage både tacokrydder, salsa og guacamolen selv, så har du en både sunn og eksotisk variant av den tradisjonelle tacoen/fajitasen.

Håper det smaker!

Legg gjerne igjen en kommentar nederst siden hvis du enten har noen kommentarer til denne oppskriften på pulled chicken taco 🙂

Lik gjerne Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Du kan også få høydepunkter fra Sunnere Alternativ direkte i innboksen din ved å legge inn e-posten din her (ca 1 e-post i mnd). E-posten din vil ikke bli brukt til noe annet 🙂