• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
27. juni 2017

Pytt i panne med karbonade og sweet chili

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Pytt i panne med karbonade og sweet chili

Jeg har fått øynene opp for pytt i panne. Det smaker godt, har uendelige variasjonsmuligheter og kan gjerne kombineres med kjøleskapsrydding, og har også blitt en av middagene som frister mest når jeg egentlig ikke har lyst til å lage mat, eller når samboeren er bortreist. At det er veldig lettvint er så klart også et stort pluss i hverdagen.

Denne gangen har jeg laget en pytt i panne-variant med karbonade (eller karbis som jeg kaller det) og sweet chili. Det tok ca 20 minutter fra jeg startet til middagen var ferdig spiseklar. Akkurat så lang tid jeg var villig til å bruke denne gangen.

PS! Du behøver ikke å ha ferdigkokte poteter for å lage denne retten.

Pytt i panne

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 27. juni 2017
  • 4 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
Pytt i panne med karbonade og sweet chili
Ingredienser
  • 6 middels store poteter
  • 300-400 gram karbonader
  • 1 rødløk
  • 1/2 - 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 1/2 pakke sukkererter
  • Bladpersille
  • Salt og pepper
  • 3-4 ss sweet chilisaus
Slik gjør du det
Steg 1
Start med potetene, de tar det lengst tid å få gjennomstekte (har du allerede kokte poteter har du allerede spart inn 10 minutter), Bruk gjerne noen mindre poteter, og gjerne de med tynt spisebart skall. Skyll potetene og del de opp i terninger på ca 1-1,5 cm. Stek potetene i en varm panne mens du kutter opp resten. Start gjerne med litt høy varme og skru ned etter hvert. Bruk lokk.
Steg 2
Kutt karbonaden og løk i terninger. Skyll paprika og sukkererter. Paprikaen snittes i terninger, og sukkerertene kan deles et par ganger på tvers. Has i pannen når potetene har stekt i ca 10-12 minutter.
Steg 3
La steke i ca 5 minutter, og sjekk om potetene begynner å bli gjennomstekte. Dersom potetene er møre kan du blande inn sweet chilisaus, salt og pepper. Smak deg frem.
Steg 4
Strø over fersk bladpersille rett før servering. Håper det smaker!

 

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Pizza med limemarinert kylling
Vaniljemilkshake med banan

Relaterte innlegg

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon
13. januar 2021
0 kommentarer

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon

2 comments

  • Victoria
    13. september 2017

    Er det noe man kan bruke istedenfor paprika? Som fortsatt blir godt.

    Reply
    • Rolf-Anders Vollan
      13. september 2017

      Det er det som er så flott med pytt i panne, at man kan egentlig bruke det man kommer over i kjøleskapet, men gjerne grønnsaker som er litt spenst i. Du kan for eksempel erstatte paprika med gulrøtter, kålrot eller stangselleri 🙂

      Reply

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales