Rabarbrasuppe er bare så fantastisk godt! I hvert fall når du gjør som meg og serverer den varm sammen med en liten skje vaniljeis. Enkel å lage er den også, så enkel at den mest uerfarne kokken greier å få til denne retten uten å mislykkes.
Jeg synes også at rabarbrasuppen smaker godt som kald. Har du noe suppe igjen etter desserten er det bare å ha det over i en passende mugge og sette i kjøleskapet. Pass på å avkjøle suppen først, slik at glasset ikke sprekker. Suppen serveres kjølig i glass når det måtte passe. Utrolig godt, og jeg kan love deg at jeg ikke greide å stoppe etter ett glass.
Du kan også lage den sukkerfri ved å bruke sukrin gold istedenfor sukker. Beregn ca 100 gram sukrin gold, men smak deg gjerne frem.
I denne oppskriften på rabarbrasuppe har jeg tilføyd en kanelstang. Jeg synes det tilfører en ekstra god smak, men kan også sløyfes om du ønsker.
Håper suppen faller i smak!