Så kjapt lager du nuddelsuppe med kylling

  1. Del kyllingen i passende store terninger, og brun den kjapt i en stekepanne. Tilsett oppskåret rødløk, hvitløk og paprika (eller andre du har liggende), og la surre noen minutter til rødløken begynner å bli myk. Om kyllingen ikke blir helt gjennomstekt så gjør det ingenting, siden suppen skal trekke noen minutter til slutt.
  2. Kok opp nudler etter anvisning på pakken.
  3. Ha kyllingen og grønnsakene over i en gryte, og tilsett vann, hønsebuljong, soyasaus, revet ingefær, litt chilisaus og limesaft. Kok opp suppen.
  4. Skyll aspargesbønnene i kaldt vann og del de i to. Ha de så oppi suppen, og la det hele trekke i 4-5 minutter.
  5. Hell av kokevannet av nudlene og bland de inn i suppen rett før servering.

Server gjerne suppen med et lite dryss av hakket koriander.

Håper det smaker!

Rask nuddelsuppe med kylling

Rask nuddelsuppe med kylling