
Reinsdyr, soppstuing og sellerirotmos – 3 ting jeg er svært glad i, i en og samme rett. Ikke tok det lang tid å lage heller, og drysset med granateplene på toppen ble bare prikken over ien. Dette var rett og slett en utrolig digg viltrett, og føyer seg inn i rekken over en mine favoritter.
Det er noe ekstra gøy å bruke råvarer man selv har vært med på å sanke, så skulle mer enn gjerne fortalt om hvor flink jeg har vært som har vært ute og plukket kantareller i Oslomarka. Sannheten er derimot at disse ble kjøpt på Meny. Jeg tenker hvert år at det hadde vært gøy å dra på sopptur, men så blir det liksom aldri noe av. Det er fortsatt ikke for sent å gjøre noe med det, så kanskje jeg må sette av litt tid til en liten sopptur neste helg.
Dette så helt fantastisk godt ut!
Takk for det, det er veldig hyggelig å høre! Bare si i fra om noe skulle være uklart 🙂