
Tidligere denne uken serverte jeg en enkel salat med soyamarinert svin og avokadodressing. Dette ble kjempegodt, og en sunn hverdagsmiddag i en travel hverdag. Noe av det jeg likte veldig godt med denne salaten er kombinasjonen av det soyamarinerte svinekjøttet, avokadodressingen og fetaosten.
Svinekjøttet kan gjerne legges i marinaden allerede kvelden i forveien, eller kanskje om morgenen før du stikker på jobb. Da får smakene trukket inn i kjøttet lenge før du går i gang med middagen. Men strekker ikke tiden til, så kan du starte med å marinere svinekjøttet som første del av tilberedningen.
I salater som denne må du gjerne la deg inspirere av hva du har i kjøleskapet. Kanskje har du noen andre friske urter stående, et eple liggende eller noen halvslitne gulrøtter. Dette er perfekte salatingredienser. Jeg serverte salaten slik du ser på bildet over, men det hadde nok også vært veldig godt å blandet inn litt kokt byggris, quinoa eller couscous for at den skal mette litt ekstra.
Glad i salat til middag? Her finner du flere fristende middagsalater.
Er d riktig med 2 ss maizena?
Det stemmer, men de var ikke toppede ☺️