Slik lager du denne middagsretten

  1. Jeg starter med å plukke store fine salatblader av en hjertesalat. Skyll salatbladene og la de renne av seg mens du gjør resten.

    Tips! Dersom salatbladene er litt slappe kan du legge de i isvann mens du tilbereder resten. Et triks som gir overraskende gode resultater hver gang.

  2. Gjør klar sausen ved å blande soyasaus, saften av én lime og litt olivenolje i en liten skål
  3. Del avokadoen i to, og fjern forsiktig steinen i midten. Bruk en skje til å fjerne kjøttet fra skallet og skjær avokadoen i tynne skiver.

    Visste du at avokado topper skadestatistikken blant frukt og grønt?

  4. Vask vårløk og reddik, og kutt også disse i tynne skiver.
  5. Fordel skiver av laks, avokado, vårløk og reddik på salatbladene. Ha over en skje med soyasaus-blanding og topp det hele med litt sesamfrø. Du kan også toppe det hele med noen spirer, men vær oppmerksom på at noen spirer kan ha en litt fremtredende smak.

Sashimi i salatskåler

Du kan også servere sashimien en små skåler, slik som dette:

Sashimi servert i skål
Sashimi servert i skål

Håper det smaker!