
Sashimi av laks er bare så godt, og så utrolig enkelt å lage. 15 minutter er alt du trenger for å ha en sunn og enkel hverdagsmiddag klar på bordet. Denne gangen har jeg servert laksen på salatblader, sammen blant annet avokado og vårløk. Både enkel å spise og så ser det jo litt småfancy ut også. Du kan enten gjøre som meg og gjøre dette til en middagsrett, eller du kan servere dette som en sunn forrett, eller kanskje som en liten tapasrett neste gang du får besøk.
Jeg brukte SALMA, men det finnes flere andre sorter du kan bruke, eller du kan fryse ned fisken i minst 24 timer (-20 grader) før du bruker den. Er du usikker på hvordan du skal behandle rå fisk anbefaler jeg deg å lese disse sidene hos Matportalen og Godfisk.
Tips! Dersom salatbladene er litt slappe kan du legge de i isvann mens du tilbereder resten. Et triks som gir overraskende gode resultater hver gang.
Du kan også servere sashimien en små skåler, slik som dette:

Lykke til!
