
I går stod det nok en gang sei på middagsmenyen, og denne gangen var det stekt sei i parmesan- og paprikasaus. Ikke før jeg hadde greid å få i meg maten så begynte spørsmålene om oppskrift å ramle inn på sosiale medier. Jeg må innrømme at det er jo kjempehyggelig at maten jeg legger ut ser forlokkende ut, og kanskje særlig når det står fisk på menyen.
Jeg har spist en del sei den siste tiden, og det er ikke mange ukene siden jeg delte en oppskrift på panert sei med sitronsaus. Også den har vært svært populær på bloggen.
Det er flere årsaker til at jeg plutselig løfter frem seien. Ikke bare er den en sunn og mager fisk, men den er også mye billigere enn mange andre fiskesorter, deriblant annet torsk, laks og ørret. Den har litt mer smak enn eksempelvis laksen, men det gjør bare middagen litt ekstra spennende.
Stekt sei i parmesan- og paprikasaus er en kjapp og enkel fiskemiddag, og egner seg like godt på hverdager som i en helg. La oss løfte frem seien på middagsmenyen.

En av de beste fiskerettene jeg har smakt 🙂
Hurra, så hyggelig å høre 🙂