
Har du lyst til å lage en kreativ dessert til Halloween? For noen helger siden laget jeg en morsom dessert, bestående av sjokoladepudding, sjokoladejord, bringebærpuré og litt spiselige pynt (øyne, gresskar og gravstøtte i sukker). Resultatet ble en creepy gravplass, full av sjokoladesmak.
Det er i grunn ikke så vanskelig å lage denne desserten. Alle enkeltelementene (sjokoladepudding, sjokoladejord og bringebærpuréen) kan lages klart et par dager i forveien om du ønsker. Bare husk å ha sjokoladepuddingen over i passende serveringsglass når du lager den. Ta utgangspunkt i denne oppskriften på sjokoladepudding. Har også utelatt kaffen fra ingredienslisten, for en litt mer barnevennlig versjon. Lager du sjokoladepuddingen samme dag bør du beregne cirka 3 timer avkjøling på puddingen, slik at den rekker å stivne og bli kald.
Bringebærpuréen kan også erstattes med hjemmelaget vaniljesaus om du ønsker.
