
Denne oppskriften på sjokoladeknuter vet jeg at flere av dere har ventet på, for aldri før har jeg fått så mange tilbakemeldinger på Instastory etter å ha lagt ut et bilde. Så her er den, akkurat tidsnok til at du kan lage den nå i påskeferien, sjokoladesnurrer med chili. Chilien kan så klart sløyfes, men jeg synes den tilfører det lille ekstra, uten at det blir sterkt.

Jeg har laget disse som sjokoladeknuter, men det er ikke noe i veien for å rulle de ut til sjokoladesnurrer istedenfor. Smør fyllet utover hele leiven, rull den sammen og skjær den opp i cirka 1,5 cm tykke snurrer.
Del gjerne dine sjokoladeknuter med meg på Instagram, enten ved å tagge de med @detgladekjokken eller #detgladekjokken.
Om du er på utkikk etter flere inspirerende snurrer så kan jeg også anbefale kanelsnurrer (tangzhong), kanelknuter av surdeig eller kanskje noen litt sunnere kanelsnurrer.
Håper disse sjokoladeknutene blir like populære hos deg som de ble hos oss!
Vel bekomme!