Sjokolademilkshake med banan

Lages på: 5 minutter Nivå: Enkel

Selv om både jeg og samboeren min er svært flinke til å holde oss borte fra søtsaker i hverdagene så er det ikke til å unngå at man av og til kjenner søtsuget komme snikende. Ved flere anledninger så har denne oppskriften på litt sunnere sjokolademilkshake med banan vært redningen fra å gå på en liten smell.

Sjokolademilkshake med banan

Sjokolademilkshake med banan er en sunn og god alternativ milkshake, og kan være en fin måte å bekjempe søtsuget på. Kakao motvirker nemlig denne “cravingen” etter noe søtt, og er også rik på antioksidanter. Bananen tilfører en god sødme i milkshaken, og gir også en veldig konsistens.

Tips! Brune bananer er ideelle å fryse ned og benytte i smoothies og milkshake. Skrell og frys heller ned biter av banan istedenfor å kaste den, så har du har du det til senere bruk.

Du kan finne mange flere kalde drikker her på bloggen, både milkshakes og smoothies, eller test søkefunksjonen øverst på siden.

Sjokolademilkshake med banan

4 fra 8 vurderinger
Type rett DrikkeNivå: Enkel
Porsjoner

1

glass
Tilberedning

5

minutter

Ingredienser

  • Sjokolademilkshake
  • 1 stk banan (gjerne frossen)

  • 2 dl melk

  • 1 ss kakao

  • 1/2 ts vaniljesukker

  • 5 stk frosne jordbær

  • Pynt
  • Revet sjokolade (valgfritt)

Fremgangsmåte

  • Ha biter av banan oppi en blender sammen med frosne jordbær, melk, kakao og vaniljesukker.
  • Bruk en blender eller stavmikser til å kjøre dette sammen til en klumpefri milkshake. Det tar vanligvis ikke mange sekundene.
  • Spe på med eventuelt mer melk om den blir for tykk. Jo flere ingredienser som er frosne, jo tykkere konsistens vil den få.
  • Pynt sjokolademilkshaken med litt revet sjokolade om ønskelig, og nyt med god samvittighet.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*