• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
28. januar 2016

Sjokolademilkshake med banan

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Selv om både jeg og samboeren min er svært flinke til å holde oss borte fra søtsaker i hverdagene så er det ikke til å unngå at man av og til kjenner søtsuget komme snikende. Ved flere anledninger så har denne oppskriften på litt sunnere sjokolademilkshake med banan vært redningen fra å gå på en liten smell.

Sjokolademilkshake med banan

Sjokolademilkshake med banan er en sunn og god alternativ milkshake, og kan være en fin måte å bekjempe søtsuget på. Kakao motvirker nemlig denne «cravingen» etter noe søtt, og er også rik på antioksidanter. Bananen tilfører en god sødme i milkshaken, og gir også en veldig konsistens.

Tips! Brune bananer er ideelle å fryse ned og benytte i smoothies og milkshake. Skrell og frys heller ned biter av banan istedenfor å kaste den, så har du har du det til senere bruk.

Du kan finne mange flere kalde drikker her på bloggen, både milkshakes og smoothies, eller test søkefunksjonen øverst på siden.

Sjokolademilkshake med banan

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 28. januar 2016
  • 1 glass
  • 5 min
  • Skriv ut
Sjokolademilkshake med banan
Ingredienser
  • Sjokolademilkshake
  • 1 banan (gjerne frossen)
  • 2 dl melk
  • 1 ss kakao
  • 1/2 ts vaniljesukker
  • 4-5 frosne jordbær
  • Pynt
  • Revet sjokolade (valgfritt)
Slik gjør du det
Steg 1
Ha biter av banan oppi en blender sammen med frosne jordbær, melk, kakao og vaniljesukker.
Steg 2
Bruk en blender eller stavmikser til å kjøre dette sammen til en klumpefri milkshake. Det tar vanligvis ikke mange sekundene.
Steg 3
Spe på med eventuelt mer melk om den blir for tykk. Jo flere ingredienser som er frosne, jo tykkere konsistens vil den få.
Steg 4
Pynt sjokolademilkshaken med litt revet sjokolade om ønskelig, og nyt med god samvittighet.

 

Stikkord

  • milkshake
  • Smoothie

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Indrefilet av svin med appelsinsaus
Tacogryte

Relaterte innlegg

Aperol Spritz
6. august 2020
0 kommentarer

Aperol Spritz

Sommerens rabarbradrink
9. juli 2020
0 kommentarer

Sommerens rabarbradrink

Rabarbrasirup
3. juli 2020
0 kommentarer

Rabarbrasirup

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales