
Denne smoothieskålen med blåbær og granola var frokosten min her om dagen. Kjapp å lage, sunn å spise, og perfekt hvis man vil ha litt variasjon i frokosten. Og så smaker det jo skikkelig digg!
Siden man får en del sødme fra bananen så brukte jeg usøtet biola, denne gangen med granateplesmak. Jeg synes ofte at smoothier gir kortvarig metthetsfølelse, så for å få litt mer hold i frokosten så tilsatte jeg også en del havregryn da jeg laget den. Erfaringen min er at jeg får en mer langvarig metthetsfølelse dersom jeg enten tilsetter havregryn eller cottage cheese. Ingen av disse ingrediensene setter noen markant smak, og havregryn kan også være et triks dersom konsistensen på smoothien blir litt tynn.
Topp smoothieskålen med det fersk frukt eller bær, litt crunchy granola, hakkede nøtter eller kanskje litt frø rett før servering.

Bli gjerne inspirert av noen av de andre smoothie-oppskriftene her på bloggen.
Håper denne oppskriften på smoothieskål med blåbær og granola faller i smak!
