• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
16. juni 2018

Sommersalat med kylling og rabarbravinaigrette

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Somersalat med rabarbravinaigrette

Sommeren er høysesong for salater, og gjerne enkle som er serveringsklar på kort tid. Denne gangen har jeg brukt ferdiggrillet kylling i salaten, delvis for variasjonens skyld og delvis fordi jeg ville det skulle gå ekstra kjapt. Salaten i seg selv er ikke så veldig avansert, men jeg toppet den med den hjemmelagede rabarbravinaigretten du nå har sett noen oppskrifter med.

Rabarbravinaigrette
Rabarbravinaigrette

Håper det smaker!

Sommersalat med kylling og rabarbravinaigrette

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 16. juni 2018
  • 4 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
Sommersalat med kylling og rabarbravinaigrette
Ingredienser
  • 1/2 grillet kylling
  • 1/2 crispisalat
  • 1 spisspaprika
  • 8-10 cherrytomater
  • 3-4 reddiker
  • 1 mango
  • 1 avokado
  • 100 gram mozzarella
  • Rabarbravinaigrette
  • 1 stilk rabarbra
  • 1/2 dl vann
  • 2 ss honning
  • 2 ss riseddik
  • 1/2 dl olivenolje
Slik gjør du det
Steg 1
Start med å lage rabarbravinaigretten etter denne oppskriften.
Steg 2
Rens den ferdiggrillede kyllingen slik at du får fjernet all kjøttet fra beingrinda. Det enkleste er gjerne å bruke hendene, det blir litt gris men da unngår du mest mulig matsvinn. Skjær så kjøttet opp i passe store biter.
Steg 3
Vask/skyll alt det grønne.
Steg 4
Jeg brukte hjemmedyrket salatblader i salaten, men om du ikke er så heldig så kan du bruke crispi-, lollosalat eller en annen salattype du måtte ha for hånden. Skjær opp tomat, paprika og reddiker og bland inn i salaten.
Steg 5
Fjern stein og skall fra avokado og mango og del de opp i passe store terninger. Vendes forsiktig inn i salaten sammen med mozarellakuler eller mozarella oppståret i terninger.
Steg 6
Legg sommersalaten utover en tallerken og legg oppskåret kylling over.
Steg 7
Topp det hele med hjemmelaget rabarbravinaigrette. Håper det smaker!

 

Stikkord

  • salat

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Lakseburger med jordbærsalat
Grovbrød med havregryn og gresskarkjerner

Relaterte innlegg

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon
13. januar 2021
0 kommentarer

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon

15 varmende middagsretter
10. januar 2021
0 kommentarer

15 varmende middagsretter

Det glade kjøkkens pizzasaus
9. januar 2021
0 kommentarer

Det glade kjøkkens pizzasaus

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales