Soyamarinert kylling med spinat og parmesan

Slik gjør du det

  1. Lag en enkel marinade til kyllingen. Ha kyllingfiletene i en pose eller en bolle. Tilsett soyasaus, saften av én lime, olivenolje, honning og finrevet ingefær. La kyllingen stå i ca 5-10 minutter.
  2. Stek kyllingen i en panne, ca 6-8 minutter på hver side litt avhengig av filetenes tykkelse. Bruk gjerne et lokk på pannen så får du en mer jevn steking.
  3. Mens kyllingen steker har du nok av tid til å lage en enkel salat med spinat og parmesan.
  4. Skyll spinatbladene hvis de ikke er ferdigvasket, og vask og del reddiken i tynne skiver. Ha spinat og reddik i en bolle og vend forsiktig inn en blanding av olivenolje, sitronsaft, litt salt og pepper.
  5. Grovriv parmesan over salaten og bland den forsiktig med salaten. Strø over noen ristede pinjekjerner.

Server den soyamarinerte kyllingen og salaten umiddelbart. Håper maten faller i smak!

Andre sunne kyllingoppskrifter på bloggen

Pasta med kylling og soltørkede tomater
Pasta med kylling og soltørkede tomater
Hjemmelaget Bali kyllinggryte
Hjemmelaget Bali kyllinggryte
Chili con pollo
Chili con pollo