• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
22. februar 2017

Soyamarinert kylling med spinat og parmesan

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Soyamarinert kylling med spinat og parmesan

Kyllingfilet er et lettvint, godt og magert middagsalternativ til deg som ønsker å spise sunt. Ja faktisk er det bare 1 gram fett per 100 gram, så magrere enn dette kan det nesten ikke bli. Denne gangen soyamarinerte jeg kyllingen sammen med honning, olivenolje og ingefær, noe som satte en utrolig god smak på den. Som tilbehør laget jeg en enkel salat av blant annet spinat, noen reddiker, revet parmesan og pinjekjerner. Alt i alt en kjapp , sunn og god middagsrett som var serveringsklar på cirka 25 minutter.

Soyamarinert kylling med enkel salat med parmesan

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 22. februar 2017
  • 3-4 porsjoner
  • 25 min
  • Skriv ut
Soyamarinert kylling med spinat og parmesan
Ingredienser
  • Soyamarinert kylling
  • 3-4 kyllingfileter
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • 1 ss revet ingefær
  • 1 lime
  • Salat med parmesan
  • 125 gram spinat
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 40 gram parmesan
  • Salt og pepper
  • 1 ss pinjekjerner
  • 3 reddiker
Slik gjør du det
Steg 1
Lag en enkel marinade til kyllingen. Ha kyllingfiletene i en pose eller en bolle. Tilsett soyasaus, saften av én lime, olivenolje, honning og finrevet ingefær. La kyllingen stå i ca 5-10 minutter.
Steg 2
Stek kyllingen i en panne, ca 6-8 minutter på hver side litt avhengig av filetenes tykkelse. Bruk gjerne et lokk på pannen så får du en mer jevn steking.
Steg 3
Mens kyllingen steker har du nok av tid til å lage en enkel salat med spinat og parmesan.
Steg 4
Skyll spinatbladene hvis de ikke er ferdigvasket, og vask og del reddiken i tynne skiver. Ha spinat og reddik i en bolle og vend forsiktig inn en blanding av olivenolje, sitronsaft, litt salt og pepper.
Steg 5
Grovriv parmesan over salaten og bland den forsiktig med salaten. Strø over noen ristede pinjekjerner.
Steg 6
Server den soyamarinerte kyllingen og salaten umiddelbart. Håper maten faller i smak!

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Enkelt grovbrød med gulrot
Pastagrateng med kylling og chorizo

Relaterte innlegg

Koteletter i form
24. februar 2021
0 kommentarer

Koteletter i form

Gulrotsuppe med sprøstekte kikerter
19. februar 2021
0 kommentarer

Gulrotsuppe med sprøstekte kikerter

Thaigryte med torsk
16. februar 2021
0 kommentarer

Thaigryte med torsk

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales