Det finnes flest hverdager i en  uke. For meg er det betyr det at jeg i ukedagene har et høyt fokus på å spise sunt og magert, og at jeg kan spise hva jeg vil i helgene med god samvittighet (alt med måte). Selv om jeg er veldig opptatt av å spise sunt så skal maten fortsatt smake godt.

I denne oppskriften på soyamarinert laks har jeg som tilbehør laget råkost av gulrot og epler, og en slags spinatstuing med inspirasjon fra Kristine Weber sin kokebok. Det tok mindre enn  en halvtime fra jeg startet til middagen var ferdig, og det er absolutt en fordel når det skal gå litt kjapt når blir litt sen middag etter trening.

Hvis du har lyst til å følge meg i hverdagen så har jeg nå opprettet en egen Snapchat-konto knyttet til bloggen. Legg til sunnere_alt og få snaps fra kjøkkenbenken.

Legg gjerne igjen en kommentar nederst siden dersom du har noen spørsmål til oppskriften eller hvis du har noe annet på hjertet:)