Spagetti og kjøttsaus av kyllingkjøttdeig

Lages på: 25 minutter Nivå: Enkel
Spagetti og kjøttsaus av kyllingkjøttdeig

Spagetti og kjøttsaus av kyllingkjøttdeig er en kjapp og enkel hverdagsmiddag. Kyllingkjøttdeigen er også mye billigere en kjøttdeig eller karbonadedeig av storfe, og gjør at dette blir en rimelig middag til under hundrelappen.

Tilsett gjerne 1/2 – 1 chili i kjøttsaus dersom du vil piffe opp kjøttsausen litt. Har du ikke fersk basilikum kan du bruke tørket.

Andre “spagetti og kjøttsaus”-retter fra bloggen:

Håper oppskriften faller i smak!

Spagetti og kjøttsaus av kyllingkjøttdeig

0 fra 0 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Koketid

15

minutter
Totalt

25

minutter

Ingredienser

  • 600 gram kyllingkjøttdeig

  • 1 stk gul løk

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 stk paprika

  • Rød chili (valgfritt)

  • 2 ss tomatpuré

  • 1 boks hermetiske tomater

  • 1 dl utblandet buljong

  • 1 ts basilikum, tørket

  • Salt og pepper

  • Olivenolje til steking

  • 150 gram spagetti

  • Parmesan (valgfritt)

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingkjøttdeigen i litt olje i en varm panne, gjerne i to omganger. Has over i en gryte når den er ferdigstekt.
  • Finhakk løk, hvitløk, chili og paprika. Surres så i pannen i litt olje, til både løk og paprika er myk. Lag en liten grop i pannen som du har to skjeer tomatpuré i. La tomatpuréen frese et lite minutt for å ta bort litt av brodden på den. Has så over i gryten sammen med den stekte kyllingkjøttdeigen.
  • Ha i hermetiske tomater og utblandet buljong. Bruker du tørket basilikum kan du gjerne tilsette en liten teskje allerede nå. Bruker du fersk venter du til rett før servering. La kjøttsausen koke mens du koker spagettien etter anvisning på pakken (eller minst 10-15 minutter).
  • Smak til kjøttsausen med salt og pepper.
  • Når spagettien er ferdigkokt heller du den over i et dørslag. Bland den så inn sammen med kjøttsausen, sammen med ferske basilikumsblader. Server spagetti i kjøttsaus med litt finrevet parmesan om du har. Håper det smaker!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*