Spenstig panne med karbonadeig og paprika

Lages på: 20 minutter Nivå: Enkel
Spenstig panne med karbonadeig og paprika

Jeg hadde en del karbonadedeig liggende i kjøleskapet, og noen grønnsaker som jeg gjerne skulle blitt kvitt. I dag ble det en spenstig panne med karbonadedeig og paprika til middag.

Bland inn nykokt pasta rett før servering, og nyt denne enkle middagen med god samvittighet. Enkel og god middag som er serveringsklar på godt under halvtimen.

Håper denne oppskriften jeg har kalt for spenstig panne faller i smak!

Wok med karbonadeig og paprika

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

20

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 600 gram 600 karbonadedeig

  • 1 stk 1 rødløk

  • 1 stk 1 rød paprika

  • 1 stk 1 grønn paprika

  • 4 stk 4 sopp

  • Saus
  • 3 ss 3 østerssaus

  • 1 ss 1 soyasaus

  • 1 stk 1 lime

  • 1 stk 1 chili

  • 1 ss 1 finhakket ingefær

  • Tilbehør
  • Fullkornspasta etter eget ønske

Fremgangsmåte

  • Bland sammen ingrediensene til sausen. Ha østerssaus og soyasaus i en liten skål, sammen med saften av én lime. Fjern skallet av et lite stykke ingefær og ta ut frøene fra én chili, finhakkes og has sammen med resten.
  • Vask paprika, skrell rødløken, og del de opp i strimler. Soppen børster du og skjærer i båter.
  • Hvis du ønsker å servere pasta til, så er dette et fint tidspunkt å koke den på.
  • Stek karbonadeigen i en varm stekepanne og del den opp i passende store biter mens du bruner den. På slutten av steketiden tilsetter du sausen og blander den godt sammen med karbonadedeigen mens du lar det frese et par minutter til.
  • Ha oppi paprika og sopp. La det surre til paprikaen såvidt begynner å bli myk.
  • Hell vannet av pastaen, og bland den sammen med resten rett før servering.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*