• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
8. juni 2017

Spenstig panne med karbonadeig og paprika

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Spenstig panne med karbonadeig og paprika

Jeg hadde en del karbonadedeig liggende i kjøleskapet, og noen grønnsaker som jeg gjerne skulle blitt kvitt. I dag ble det en spenstig panne med karbonadedeig og paprika til middag.

Bland inn nykokt pasta rett før servering, og nyt denne enkle middagen med god samvittighet. Enkel og god middag som er serveringsklar på godt under halvtimen.

Håper denne oppskriften jeg har kalt for spenstig panne faller i smak!

Panne med karbonadeig og paprika

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 8. juni 2017
  • 4 porsjoner
  • 20 min
  • Skriv ut
Spenstig panne med karbonadeig og paprika
Ingredienser
  • 600 gram karbonadedeig
  • 1 rødløk
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 4 sopp
  • Saus
  • 3 ss østerssaus
  • 1 ss soyasaus
  • 1 lime
  • 1 chili
  • 1 ss finhakket ingefær
  • Tilbehør
  • Fullkornspasta etter eget ønske
Slik gjør du det
Steg 1
Bland sammen ingrediensene til sausen. Ha østerssaus og soyasaus i en liten skål, sammen med saften av én lime. Fjern skallet av et lite stykke ingefær og ta ut frøene fra én chili, finhakkes og has sammen med resten.
Steg 2
Vask paprika, skrell rødløken, og del de opp i strimler. Soppen børster du og skjærer i båter.
Steg 3
Hvis du ønsker å servere pasta til, så er dette et fint tidspunkt å koke den på.
Steg 4
Stek karbonadeigen i en varm stekepanne og del den opp i passende store biter mens du bruner den. På slutten av steketiden tilsetter du sausen og blander den godt sammen med karbonadedeigen mens du lar det frese et par minutter til.
Steg 5
Ha oppi paprika og sopp. La det surre til paprikaen såvidt begynner å bli myk.
Steg 6
Hell vannet av pastaen, og bland den sammen med resten rett før servering.

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Sashimisalat med jordbær og avokado
Grove scones med sjokoladebiter

Relaterte innlegg

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon
13. januar 2021
0 kommentarer

Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon

15 varmende middagsretter
10. januar 2021
0 kommentarer

15 varmende middagsretter

Det glade kjøkkens pizzasaus
9. januar 2021
0 kommentarer

Det glade kjøkkens pizzasaus

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales