
Sticky kjøttdeig med chili og ingefær er stekt kjøttdeig og grønnsaker proppet full av mye god smak. Utgangspunktet for oppskriften er den populære oppskriften på sticky kylling med cashewnøtter, men har gjort en god del tilpasninger i denne oppskriften. Kyllingen er er erstattet med kjøttdeig, og jeg har også lagt til litt ekstra grønnsaker i denne retten. Om du ønsker en enda sunnere rett, kan du også erstatte den hvite risen med fullkornsris eller byggris.
Hemmeligheten bak denne retten er den sausen, som virkelig er proppfull av smak. Får du ikke tak i riseddik, kan du også bruke en annen eddikvariant (eksempelvis eplecidereddik eller hvitvinseddik om du har). Sesamoljen setter også en nydelig smak på retten, men er det vanskelig å få tak i kan du ha i en spiseskje med sesamfrø. Ikke glem maizenaen, den spiller en viktig rolle for å få den klissete konsistensen.
Håper du vil teste denne retten!
Anbefales! Masse god smak og relativt enkel.
Så hyggelig at den falt i smak 🙂
Kjøpte boken hos Nordli i går.Nå blir det innkjøp til middag.Flotte oppskrifter !!
Jippi, så glad for å høre at boken min har blitt tilgjengelig i så mange Norli-butikker 🙂
Veldig og enkel. Ga meg troa på at jeg kan lage soyabasert saus sjøl. Vi velger å bruke sausen over nudler, siden ris ikke er en favoritt i heimen. Funker fjell!