
I går kunne dere se meg lage en sticky kylling med cashewnøtter på Instagram, og jeg må innrømme at dette ble bare hinsides godt. En annen fordel med denne retten er at den er enkel å lage, og du trenger cirka 20 minutter fra du går i gang og til middagen er klar. Start med andre ord med å koke risen.
Inspirasjonen bak denne oppskriften var en tidligere oppskrift på glasert kylling med honning og hvitløk. Her er honningen byttet ut, jeg har kuttet litt ned på mengden hvitløk, og du vil også se jeg har gjort en del andre justeringer.
Det er heller ingen tvil om at sticky kylling med cashewnøtter er noe dere ønsket oppskrift på. Etter at jeg på Instagram spurte om dere ønsket en oppskrift, så har det kommet inn snart 100 meldinger i innboksen min. Så her var det bare å kaste seg rundt for å få den ut på bloggen, fortere enn svint.
Håper oppskriften står til forventningene!

Denne var kjempegod og enkel å lage 🙂 En favoritt her hjemme
Knallbra oppskrift, enkelt og veldig smakfullt🤩🤩
Det var Sticky kylling som ble omtalt😊
Går det bra å bruke eplecidereddik eller noe annet hvis man ikke har riseddik? 🙂
Det vil jeg tro gpr fint 😊
Gledes til middag, da denne skal lages idag!
Nå er jeg nok super pirkete. Bare la merke til at oppskriften står som glutenfri, noe min mann ed cøliaki digget! Eneste er at vanlig soyasaus inneholder hvete. Nytter selvfølgelig bare ut med glutenfri soyasaus. Tenker bare på de som ikke er obs på det 😊
Heisann, og tusen takk for bemerkningen. Jeg pleier vanligvis å nevne dette med soyasaus, men ser jeg har glemt det. Har nå bemerket både med dette med soyasaus, og nevnt at kyllingbuljongen også kan inneholde spor av gluten ☺️
Kjempegodt!
La til 1 stk appelsin i terninger på slutten av oppskriften, det var kjempegodt og satte prikken over i’en med en sursøt smak som passet med kicket fra chilien.
Ps det er ikke spesifisert hvor mye chili i oppskriften men jeg synes det var perfekt med 1 hel chili.
Kan tenke meg appelsin er godt i oppskriften 🙂 Takk for tips!
Jeg mener jeg har spesifisert chili i oppskriften, men her må man jo bare prøve seg litt frem. Styrken på chilien kan jo også variere i stor grad 🙂
Veldig godt! Men kva skal oljen brukast til, det står ikkje noko om i oppskrifta, berre på lista over ingrediansar!
Hyggelig å høre 😊 til steking, men ser det ikke var spesifisert i oppskriften 😅 Har korrigert nå, men ingen krise om du bare brukte smør 😊