Middager som trenger noen minutter i stekeovnen før servering er noen av mine favoritter, både til hverdags og i helgen. De tar kanskje litt lengre tid å lage, men samtidig så bruker jeg jo steketiden til å ta oppvask, dekke bord eller kanskje tømme oppvaskmaskinen.
Slike form-retter er også en ypperlig måte å rydde i kjøleskapet på. Hiv litt stekt kylling eller svin i en form, sleng over de grønnsakene du ønsker og topp det med litt revet ost og kanskje en jevning om du ønsker.
I dag deler jeg en oppskrift på en sunn og enkel kyllingform med blant annet paprika og soltørkede tomater, perfekt til hverdags. Tidligere form-oppskrifter jeg har publisert kan du finne på denne siden.
Tips! Bruk gjerne noen andre grønnsaker hvis ønsker. Har du noen gulrøtter, litt brokkoli eller blomkål liggende er det perfekt å ha i formen.
Håper det smaker!
Den jevningen var magisk god!! Gjorde hele formen komplett:) brukte mozzarella istedetfor vanlig ost, ble skikkelig godt!
Tusen takk for tilbakemelding, det er utrolig hyggelig å høre 🙂 Kan tenke meg at mozzarella passet godt i kyllingformen 🙂