• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
15. november 2015

Superenkle havre- og bananvafler

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Superenkle havre- og bananvafler

Til tross for at det er helg så har man ikke bestandig tid til store og lange frokoster, og da kan disse superenkle havre- og bananvaflene være redningen. Oppskriften har nemlig svært få  ingredienser, og er ideell når man skal lage seg en kjapp frokost eller mellommåltid på under 10 minutter.

Denne gangen hadde jeg planlagt løpetur forholdsvis kort tid etter frokost, så da ble det disse superenkle havre- og bananvaflene redningen denne søndagen.

Tips! Det er ikke alle som er like glad i en fremtreden banansmak, og siden banan er en av hovedingrediensene her så får den en  ganske dominerende smak.

Lettkokte havregryn sveller mye mer enn hardkokte og er enklere å få til å  henge sammen. Jeg  har også forsøkt å bruke store havregryn, men det ble ikke like vellykket.

Superenkle havre- og bananvafler

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 15. november 2015
  • 1 porsjon
  • 10 min
  • Skriv ut
Superenkle havre- og bananvafler
Ingredienser
  • 1 liten banan
  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 1 eggehvite (eller egg)
  • Kanel
  • 1 klype flaksalt
  • Olje til steking
Slik gjør du det
Steg 1
Start med å skrelle en liten og godt moden banan, og mos den så mye som mulig ved hjelp av en gaffel i en liten bolle.
Steg 2
Tilsett én eggehvite og bland de inn i bananmosen.
Steg 3
Ha oppi lettkokte havregryn, kanel og litt maldonsalt.
Steg 4
Stek blandingen i et vaffeljern i ca 2-3 minutter

Stikkord

  • Pannekaker
  • vafler

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Kjøttgrateng med potet- og blomkålmos
Laksewok – Sunn og enkel hverdagsmat

Relaterte innlegg

Halvgrove proteinscones
11. januar 2021
0 kommentarer

Halvgrove proteinscones

Spicy suppe med tortellini, chorizo og eple
1. desember 2020
0 kommentarer

Spicy suppe med tortellini, chorizo og eple

Kyllingsuppe med tortellini
30. september 2020
0 kommentarer

Kyllingsuppe med tortellini

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales