Til tross for at det er helg så har man ikke bestandig tid til store og lange frokoster, og da kan disse superenkle havre- og bananvaflene være redningen. Oppskriften har nemlig svært få ingredienser, og er ideell når man skal lage seg en kjapp frokost eller mellommåltid på under 10 minutter.
Denne gangen hadde jeg planlagt løpetur forholdsvis kort tid etter frokost, så da ble det disse superenkle havre- og bananvaflene redningen denne søndagen.
Tips! Det er ikke alle som er like glad i en fremtreden banansmak, og siden banan er en av hovedingrediensene her så får den en ganske dominerende smak.
Lettkokte havregryn sveller mye mer enn hardkokte og er enklere å få til å henge sammen. Jeg har også forsøkt å bruke store havregryn, men det ble ikke like vellykket.
Superenkle havre- og bananvafler
- 15. november 2015
- 1 porsjon
- 10 min
- Skriv ut

Ingredienser
- 1 liten banan
- 1 dl lettkokte havregryn
- 1 eggehvite (eller egg)
- Kanel
- 1 klype flaksalt
- Olje til steking
Slik gjør du det
- Steg 1
- Start med å skrelle en liten og godt moden banan, og mos den så mye som mulig ved hjelp av en gaffel i en liten bolle.
- Steg 2
- Tilsett én eggehvite og bland de inn i bananmosen.
- Steg 3
- Ha oppi lettkokte havregryn, kanel og litt maldonsalt.
- Steg 4
- Stek blandingen i et vaffeljern i ca 2-3 minutter