Superenkle havre- og bananvafler

Lages på: 10-15 minutter Nivå: Enkel

Superenkle havre- og bananvafler

Til tross for at det er helg så har man ikke bestandig tid til store og lange frokoster, og da kan disse superenkle havre- og bananvaflene være redningen. Oppskriften har nemlig svært få  ingredienser, og er ideell når man skal lage seg en kjapp frokost eller mellommåltid på under 10 minutter.

Denne gangen hadde jeg planlagt løpetur forholdsvis kort tid etter frokost, så da ble det disse superenkle havre- og bananvaflene redningen denne søndagen.

Tips! Det er ikke alle som er like glad i en fremtreden banansmak, og siden banan er en av hovedingrediensene her så får den en  ganske dominerende smak.

Lettkokte havregryn sveller mye mer enn hardkokte og er enklere å få til å  henge sammen. Jeg  har også forsøkt å bruke store havregryn, men det ble ikke like vellykket.

Superenkle havre- og bananvafler

0 fra 0 vurderinger
Type rett Lunsj, MellommåltidNivå: Enkel
Porsjoner

4

porsjoner
Tilberedning

10

minutter
Steketid

3

minutter
Totalt

15

minutter

Ingredienser

  • 1 liten banan

  • 1 dl lettkokte havregryn

  • 1 eggehvite (eller egg)

  • Kanel

  • 1 klype flaksalt

  • Olje til steking

Fremgangsmåte

  • Start med å skrelle en liten og godt moden banan, og mos den så mye som mulig ved hjelp av en gaffel i en liten bolle.
  • Tilsett én eggehvite og bland de inn i bananmosen.
  • Ha oppi lettkokte havregryn, kanel og litt maldonsalt.
  • Stek blandingen i et vaffeljern i ca 2-3 minutter

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*